Reklam

Nimeti Çöpe Atan Firma İçin Fox Tv 'yi Uyarıyoruz...

İzmir Karabağlar 3760 Sokak No:16 adresinde bulunan A 101 adlı market, binlerce garibanın bulunduğu ilçede ellerinde kalan ekmekleri market önünde bulunan çöp tenekesine atarak “imha” ediyor.

Nimeti Çöpe Atan Firma İçin Fox Tv 'yi Uyarıyoruz...

İzmir Karabağlar 3760 Sokak No:16 adresinde bulunan A 101 adlı market, binlerce garibanın bulunduğu ilçede ellerinde kalan ekmekleri market önünde bulunan çöp tenekesine atarak “imha” ediyor.

Nimeti Çöpe Atan Firma İçin Fox Tv 'yi Uyarıyoruz...
03 Kasım 2016 - 10:28

Gazetem İzmir - İzmir Karabağlar 3760 Sokak No: 16 adresinde buluna A 101 adlı işletme sahibi ve yöneticileri uyguladıkları politikayla vatandaşların tepkisini çekiyor. WhatsApp ihbar hattımıza gelen resim ve görüntülerde göreceğiniz üzere market yöneticileri markette görevli çalışana verdikleri talimatla ellerinde kalan ekmekleri mahalleden çocukların gözü önünde market önünde bulunan çöp tenekesine attırıyor.

PARA HIRSI GÖZÜNÜ MÜ DÖNDÜRDÜ?

Tarafımıza gelen şikâyet üzerine market yöneticilerini uyarmak, yapılan olumsuzluğun giderilmesini sağlamak açısından ilgili marketin yöneticileriyle görüştük, ilçelerinde binlerce garibanın olduğunu, en değerli nimetimiz olan ekmeğin çöp tenekesine atılmasının hoş bir durum olmadığını, para kazanmaktan daha büyük değerlerin olduğunu ve bu ekmeklerin son kullanma tarihini beklemeden en azından son kullanma tarihi günü mahalle halkının gözü önünde çöp tenekesine atmak yerine garibanlara verilerek ve aynı gün içerisinde tüketmeleri söylenerek olumsuzluğun önüne geçebileceklerini söyledik.

SATIŞ POLİTİKALARI İMHA ETMEKMİŞ

Tüm iyi niyetimizle görüşme sağladığımız A 101 market yöneticileri kendilerine ilettiğimiz bu teklif üzerine tarafımıza “kesinlikle böyle bir durumun olmayacağını, tarihi geçmiş malın çöp tenekesine atılarak imha edileceğini, tarihi geçmemiş malın raflarda satışa devam edeceğini” üzerine basarak söyledi. Empati yapabilir, haklısınız, market sahipleriyle görüşüp bu teklifinizi iletelim, en değerli nimetimiz olan ekmeğe saygı gösterilmesi hususuna hassasiyetle yanaşalım ve böylece mahalledeki gariban vatandaşları da sevindirelim diyebilirlerdi. Ama maalesef market yöneticileri para kazanma hırsıyla ne yaptıklarının farkında değiller.

ALLAH MUHTAÇ ETMESİN

Gazetem İzmir ailesi olarak bir kez daha söylüyoruz, en kıymetli nimetimiz olan ekmeği imha edeceğiz diye uğraşmayın. Para kazanma hırsı gözünüzü bu kadar döndürmesin. Uzağa gitmenize gerek yok, mahallenizde onlarca gariban hane var, bu kişileri çalışanlarınıza sorarak y da mahalle muhtarıyla irtibata geçerek bulabilirsiniz. Çalışan personelinize emir verip ekmeği çöpe attıracağınıza gariban insanların evine yollayabilir ve gün içerisinde tüketmeleri konusunda tembih ettirebilirsiniz. Gün olur sizler de o ekmeğe muhtaç olabilirsiniz. Ayrıca suçu günahı olmayan çalışanlarınızı kendi günahınıza ortak etmeyin. Ekmeği çöpe atacaksanız kendiniz atın!

YORUMLAR

  • 0 Yorum