Reklam

AKPINAR BAYRAM YEMEĞİNDE FIRÇALADI

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar geçtiğimiz günlerde gazetemizde ve yerel basında çıkan servetiyle alakalı iddiaları hakkında Bostanlı’da villam yok dedi, eksik maaş yattığı için eylem yapan işçilere fırça attı, sendikacılara ateş püskürdü

AKPINAR BAYRAM YEMEĞİNDE FIRÇALADI

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar geçtiğimiz günlerde gazetemizde ve yerel basında çıkan servetiyle alakalı iddiaları hakkında Bostanlı’da villam yok dedi, eksik maaş yattığı için eylem yapan işçilere fırça attı, sendikacılara ateş püskürdü

AKPINAR BAYRAM YEMEĞİNDE FIRÇALADI
17 Ağustos 2018 - 20:56

Gazetem İzmir – Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar geleneksel hale gelen kurban bayramı yemeğinde Karşıyaka Belediyesi çalışanlarıyla bir araya geldi. Yemekte yaptığı konuşmada birçok konuya değinen Akpınar işçilere yarım maaş yatırılmasına tepki gösteren sendikacılara sert şekilde çattı, geçtiğimiz günlerde gazetemizde ve yerel basında servetinin dudak uçuklattığına dair haberlere de yanıt verdi. Akpınar ayrıca tırnakçılık yapan hiç kimseyle bir arada çalışmadığını ve çalışmayacağını sözlerine ekledi.

AKPINAR'IN KONUŞMASININ TAMAMINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İLK BOZTEPE DUYURMUŞTU

Başkan Akpınar ile ilgili iddiaları ilk kez zamanın AK Parti İzmir Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hüsnü Boztepe gündeme getirmişti. Boztepe 17 Ocak 2017 tarihinde sosyal medya hesabında yaptığı açıklamalarda; Hüseyin Mutlu Akpınar’ın 1992 yılında İstanbul Küçükçekmece Belediyesi’nde iş hayatına atıldığını, belediye başkanlığına kadar aradan geçen 22 yılda ne kadar servet edindiğini sormuştu.

Boztepe ayrıca Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve eşine ait olduğunu iddia ettiği 600 bin TL değerinde 2 adet lüks BMW markalı aracın kaynağını da sormuştu. Hüseyin Mutlu Akpınar iddialar karşısında, 3 yıllık belediye başkanlığı süresince hangi kaynaklardan elde ettiği gelirle adı geçen araçları aldığını açıklayamamış, kamuoyunu tatmin edici cevap vermek yerine tabiri caiz ise esip gürlemişti.

(HABERİ OKUMAK İÇİN RESMİ TIKLAYIN)

BOSTANLI’DA 2 DUBLEK DAİRE!

Ayrıca Hüseyin Mutlu Akpınar’ın İzmir’de emlak değeri en yüksek bölgelerinden olan Bostanlı’nın Dereboyu’nda, serbest piyasada değeri 1 buçuk milyon TL olan 2 adet lüks dubleks daire aldığı da iddia ediliyor.

BOSTANLI’DA APARTMAN DAİRESİNDE YAŞIYORUM

Başkan Akpınar işçilerle bir araya geldiği bayram yemeğinde eviyle ilgili bir şikayete istinaden yaptığı konuşmada Bostanlı semtinde bir apartman dairesinde oturduğunu vurguladı. Dubleks dairede oturan ancak bunu dile getirmeyen Akpınar konuşma kürsüsüne evini gören bir belediye personelini çağırdığında personel tarafından başkanın evinin çok güzel olduğu ve dubleks dairede ikamet ettiği öğrenildi.

AKPINAR URLA’DAKİ VİLLAYI YALANLAMADI

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın aradan geçen 4 yılda dudak uçuklatan servetine birde 2 buçuk milyon TL. (eski para ile 2 buçuk trilyon) villa eklediği iddia ediliyordu. Geçtiğimiz günlerde Urla’da bir inşat firması tarafından yapılan özel villa sitesinde 2 buçuk milyon TL. değerinde lüks bir villa aldığı, ikametine bu villada devam ettiği ve Urla’dan Karşıyaka’ya her gün resmi makam aracıyla gidip geldiği ise iddiaların bir diğer boyutuydu.

İddialar ile ilgili Karşıyaka Belediyesi ve Hüseyin Mutlu Akpınar’dan kamuoyunu bilgilendirecek bir açıklama gelmezken yemekteki konuşmada da Urla’daki villa hakkında bir söz söylemedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum