Reklam

“Avrupa beklentimiz yok ama hayalimiz var”

Süper Lig'in ilk 7 maçında 13 puan aldıklarını hatırlatan Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Avrupa kupaları hedefleri için de, “Kendimizi Avrupa beklentisine sokmak bizim için yorucu olur. Beklentiye girmemek, hayal kurmamak anlamına gelmez” diye konuştu.

“Avrupa beklentimiz yok ama hayalimiz var”

Süper Lig'in ilk 7 maçında 13 puan aldıklarını hatırlatan Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Avrupa kupaları hedefleri için de, “Kendimizi Avrupa beklentisine sokmak bizim için yorucu olur. Beklentiye girmemek, hayal kurmamak anlamına gelmez” diye konuştu.

“Avrupa beklentimiz yok ama hayalimiz var”
05 Ekim 2017 - 12:09

Süper Lig'in ilk 7 maçında 13 puan aldıklarını hatırlatan Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, “Bu, beklentilerimizi fazlasıyla karşıladı. Bu seneki hedefimiz ligde kalıcı olmak. Aldığımız puanlar bizi gaza getirmiyor” dedi. Sepil, Avrupa kupaları hedefleri için de, “Kendimizi Avrupa beklentisine sokmak bizim için yorucu olur. Beklentiye girmemek, hayal kurmamak anlamına gelmez” diye konuştu.
Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, ligin ilk 7 maçını geride bıraktıklarını hatırlatarak, milli maç arasına kadar olan performanslarının kendisini mutlu ettiğini söyledi. Gazetecilerle gerçekleştirdiği telekonferansta 7 maçta 13 puan topladıklarını ifade eden Sepil, “Bu, beklentilerimizi fazlasıyla karşıladı. Bu seneki hedefimiz ligde kalıcı olmak. Aldığımız puanlar bizi gaza getirmiyor. İlk önce ana hedefimiz olan ligde kalıcı olmaya odaklanıyoruz” dedi.
Zevk verici bir futbol oynadıklarını da kaydeden Mehmet Sepil, “Hocamız Göztepe'de izlemek istediğimiz bir futbol gösteriyor bize futbolcularla beraber. Geçen sene bizi skor olarak önce taşıyan Halil, Tayfur ve Jahovic Süper Lig'de ne yapar diye düşüyorduk. Gördük ki onlar Süper Lig'de de başarılı olacak futbolcular. Şuan bulunduğumuz yer ve oynadığımız futbol beni tatmin ediyor” diye konuştu.
Yeni kurulan ve 19 futbolcunun transfer olduğu bir takım oluşturduklarını anlatan Sepil, “Böyle bir takımda inişler, çıkışlar olacak. Biz çıkışla başladık. 40 puanı bulduğumuzda ligde bir sorunumuz olmayacak. 40 puanı bulduktan sonra diğer hedeflere bakarız. Kendimizi Avrupa beklentisine sokmak bizim için yorucu olur. Beklentiye girmemek, hayal kurmamak anlamına gelmez ama ben kendimi böyle bir beklentiye sokmuyorum bu sezon için” ifadelerini kullandı.

“Sabri örnek olsun”
Uzun bir aranın ardından tekrar milli takıma davet edilen Sabri'nin Türk futbolu için önemli bir futbolcu olduğunun altını çizen Mehmet Sepil, “Sabri'yi transfer ettiğimiz bir çıkış bekliyorduk ondan. Göztepe'de kendini daha rahat göstereceğini umuyorduk. Sabri, Selçuk'la beraber takımızın kaptanı, tüm oyuncularımıza abilik görevi de yapıyor. Kafası da rahat olunca performansını üst seviyelere çekebiliyor. Sabri, milli takıma çağırılmasa şaşırır ve üzülürdüm. Türk futbolu için güzel şeyler bunlar. Oyuncular kendilerini bırakmamalı, her zaman çalışmalı. Sabri onlara en güzel örnek oldu. Yıllar sonra Göztepe'den milli takıma oyuncu çağırılması da önemli. Milli takıma davet edilen tüm futbolcularımızla övünüyoruz” dedi.

“Stadın inşaat ruhsatı alındı”
Yeni yapılacak ve Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi adını alacak stat için inşaat ruhsatının da alındığını kaydeden Sepil, "İzmir'de davalık olmadan stat yapmak Göztepe için önemliydi. Onu başardık. Oldukça zorlu bir süreç oldu bizim için. Başbakanımız 1,5 sezon sonra açılmasını istedi 700 günlük bir sözleşme olmasına rağmen. Türkiye'nin en güzel stadına sahip olacağız kimsenin şüphesi olmasın” açıklamasını yaptı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum