Reklam

CHP’li Başak’tan il başkanlığı çıkarması

CHP Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Şakir Başak, yaklaşan yerel seçim çalışmalarında farklılığını ortaya koyarak, seçime katılan tüm siyasi partilere nezaket ziyarette bulundu.

CHP’li Başak’tan il başkanlığı çıkarması

CHP Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Şakir Başak, yaklaşan yerel seçim çalışmalarında farklılığını ortaya koyarak, seçime katılan tüm siyasi partilere nezaket ziyarette bulundu.

CHP’li Başak’tan il başkanlığı çıkarması
27 Aralık 2018 - 13:39

Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Başak, ittifak hazırlıklarının devam ettiği İYİ Parti İl Başkanlığı ve Karabağlar İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından, Halkların Demokratik Partisi (HDP), Demokrat Parti (DP), Saadet Partisi (SP) ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe başkanlıklarına nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaretlerin asıl amacının halkta oluşturulan karşıtlığı yok ederek, toplumsal birliğimize ve ortak paydalarda bir araya gelebileceğimize olan inancımıza bir nebzede olsa katkı sunmak olduğunu söyleyen Başak: “Toplumsal barış, Cumhuriyeti ortak paydalarda bir araya gelerek bize armağan edenlere borcumuzdur.” diyerek açıkladı.

ŞEHİT ATALARIN AYRIŞAN TORUNLARI OLAMAYIZ

Atatürk’ün halk anlayışında ayrışmanın olmadığını vurgulayan Başak: ”Kutuplaşan siyasi iklim ve gün geçtikçe ayrışan bir halk var. Oysa ki seçimden sonra biz yine bir arada yaşayacağız. Kurtuluş Savaşı verirken tek idealimiz vardı: Vatanın bütünlüğü. Şehit olan atalarımızın siyasi çekişmeler için kavga eden torunları olamayız. Biz halkız! Yaşanan kötü olaylara birlikte üzüleceğiz, vefat haberleri aldığımızda birbirimize destek olacak belki de birlikte ağlayacağız. Düğünlerimizde mutluluğumuzu paylaşacak, dünyaya getirilen bebeklerin sevincini hep beraber yaşayacağız.” ifadelerini kullandı.

CHP BÜYÜK BİR AİLENİN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ

Başak, ziyaretinin temelinde Türkiye’nin büyük bir aile olduğunu ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin her zaman Türkiye’nin birleştirici gücü olduğuna dikkat çekerek yine CHP önderliğinde bir araya gelineceğini savundu. Siyasi parti ziyaretleri bu nedenle gerçekleştirdiğini sözlerine ekleyen Başak “Ortak paydalarımız fazlayken, farklılıklarımız üzerinden kırıp döküp düşman olmaya gerek yok. İzmir demek hoşgörü demek. Tüm ziyaretlerimize ortak değerimiz olan Atatürk’ümüzün simgelemesi için Atatürk Çiçeği ile gittim. Ben her zaman farklılıklarımızın bizi zenginleştireceği inancındayım. Bu hedefle Anadolu’nun 7 bölgesine ulaşarak 11bin kilometre yol gittim. Temas ettiğimiz örgütümüzü İzmir’de Büyük Anadolu Sempozyumu’nda bir araya getirdik. Orada anladık ki biz büyük bir aileyiz.” mesajını verdi.

HERKESE KUCAK AÇMALIYIZ

Adaylık çalışmaları büyük bir özveriyle sürdüren Başak, “Karabağlar’da ayak basmadığımız yer kalmayacak. Her biri alanında uzman takım arkadaşlarımızın hazırladığı projelerimiz var ancak onları anlatmaktan çok, ‘Birlikte neler yapabiliriz?' diye soruyorum. Halkın katılımcılığı benimsemesi ve hevesli olması çalışma şevkimi daha da arttırıyor. Seçime kadar bayrak yarışını sürdüreceğiz fakat seçimin ertesi günü herkese hizmet götürerek, CHP halkçı ve derman belediyecilik anlayışını sahada tam anlamıyla göstereceğiz. Kimseyi ayrıştırmadan; parti programımıza, temel değerlerimize, Atatürk ilke ve inkılaplarına sadık kalarak anaplan ve eylem adımlarımızı gerçekleştireceğiz.” Cümleleriyle konuşmasını tamamladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum