Reklam

CHP’li Taş’tan Afrin benzetmesine tepki

Karabağlar Belediyesi CHP Meclis Üyesi İsmail Taş, AK Parti’li meclis üyelerinin Karabağlar’ı Afrin’e benzetmesine tepki gösterdi.

CHP’li Taş’tan Afrin benzetmesine tepki

Karabağlar Belediyesi CHP Meclis Üyesi İsmail Taş, AK Parti’li meclis üyelerinin Karabağlar’ı Afrin’e benzetmesine tepki gösterdi.

CHP’li Taş’tan Afrin benzetmesine tepki
08 Nisan 2018 - 00:30

Karabağlar CHP Belediye Meclis Üyesi İsmail Taş, bazı AK Parti meclis üyelerinin basına yansıyan demeçlerini eleştirdi. Karabağlar Belediye Meclisi’nde söz alan Taş, isim vermeden AK Parti’li meclis üyelerinin basına yansıyan ve Karabağlar’ın bazı yollarını Güneydoğu’daki ve Afrin’deki hendeklere benzetmesine tepki gösterdi.

Taş, Karabağlar Belediyesi’nde görev yapan bazı AK Parti’li meclis üyelerinin tuhaf demeçler verdiğinin altını çizerek, “Bu meclis üyeleri, Karabağlar’da iddia ettiği hizmet eksikliğini ortaya koyarken, ilçemizi Doğu ve Güneydoğu’da açılan hendeklerle karşılaştırmış. Hızını alamayıp Afrin’e gitmiş. Oraya da benzetmiş. Bu ifadeler hem ülkemizin toprakları olan Doğu ve Güneydoğu’yu ötekileştirmekte hem de bu kentte hizmet yapan CHP’li belediyeleri eli silahlı bazı gruplarla aynılaştırmaktır. Söz konusu haberde İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin adı açıkça veriliyor ve ilçemiz sınırlarındaki sokaklardan söz ediliyor” dedi.

Taş, eleştiriye karşı olmadıklarını ancak, kutuplaştırıcı ve ayrıştırıcı bir dil kullanılmasına karşı olduklarını kaydederek, “Bu arada şunu anlamakta zorlanıyoruz. AK Parti’li belediyeler yeri kazıyarak değil de, uçarak mı, havadan mı hizmet yapıyorlar. Eğer öyle yapıyorlarsa da bunu bize izah etsinler. Eğer arkadaşlar sabırlı olsaydı, ana hatların yapıldığını da göreceklerdi. Şu anda hizmeti ulaştırma çabası sürüyor ve bundan ötürü İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederiz” diye konuştu.

AK Parti’li meclis üyelerine bir çağrıda da bulunan Taş, “Bir sözü söylerken önce bu konuda kimlerin sorumlu olduğunu düşünün de konuşun. Eğer ki, siz de kandırılmışsanız, oturun susun ve Karabağlar’a nasıl hizmet ederiz diye düşünün. Kimsenin, Karabağlar’ı kullanarak bu ülkenin başka toprak parçalarını kötülemeye ve CHP’li belediyeleri “terörist” gruplarla aynı tutmaya haddi ve hakkı yoktur. Şunu da söylemeden geçmeyeceğim, eğer bu kentin de sandığa yansıyan iradesini teslim almaya niyetiniz varsa ve bunun için söylemleri gündeme taşıyorsanız, emin olun bu kent size teslim olmaz. Son bir şey söyleyerek sözümü bitirmek istiyorum. AK Parti’li arkadaşlarımız, eğer gerçekten Karabağlar’a hizmet gelsin istiyorlarsa, daha büyük hizmetlerin önünde engel olan kurumları ikna etsinler. Bunu elbirliğiyle yapalım. Şu anda belediyemizin İller Bankası’na bir kuruş borcu olmadığı halde, bu kurum ciddi zorluklar çıkarıyor. AK Parti grubu bu meselelere de kafa yorsa, ilçemizin işi daha da kolaylaşır” açıklamasını yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum