Reklam

Egeli AK Gençler İzmir'de toplanıyor

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinin ardından çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları, Ege Bölgesi Gençlik Kolları İl Başkanları toplantısına ev sahipliği yapacak.

Egeli AK Gençler İzmir'de toplanıyor

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinin ardından çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları, Ege Bölgesi Gençlik Kolları İl Başkanları toplantısına ev sahipliği yapacak.

Egeli AK Gençler İzmir'de toplanıyor
10 Temmuz 2018 - 13:29

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinin ardından çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları, Ege Bölgesi Gençlik Kolları İl Başkanları toplantısına ev sahipliği yapacak. Ev sahibi AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, seçim sürecinin ayrıntılarıyla analiz edileceğini ve yerel seçimlere yönelik stratejilerin ele alınacağını söyledi. Başkan İnan, yeni kabineye İzmir’den Tarım ve Orman Bakanı olarak giren Bekir Pakdemirli’yi de kutladı.

HALİDE DEMİR POLATLI/ EGEPOSTASI- AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan başkanlığında Kaya Termal Otel’de, saat 13.00’te başlayacak toplantının gündemi seçim sonrasında teşkilatların son durumu ve yerel seçim sürecine hazırlık olacak.

Ege Bölgesi illeri gençlik kolları başkan ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Furkan Leventoğlu, AK Parti Gençlik Kolları MKYK Üyesi ve Ege Bölgesi Teşkilat Koordinatörü Recep Yoğun, AK Parti Gençlik Kolları MKYK Üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Öz’ün de katılacağı toplantının ev sahibi konumundaki AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, Ege Bölgesi illeri gençlik kolları teşkilatlarının durumunun ve çalışmalarının masaya yatırılacağı bilgisini verdi.

SEÇİMDEN SEÇİME DEĞİL, HER SEÇİMİN ERTESİNDE DİĞERİNE HAZIRLANAN BİR PARTİYİZ

Başkan Eyüp Kadir İnan, “AK Parti istişarelerin partisi. Seçimden seçime değil seçim bitiminin hemen ertesinde bir sonraki seçime hazırlanan bir partiyiz. Önümüzde yerel seçimler var. En ufak bir boşluk bırakmadan çalışmalarımıza bütün hızımızla devam ediyoruz. Toplantının ve çıkacak sonuçların kentimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

BEKİR PAKDEMİRLİ BÜYÜĞÜMÜZE İNANCIMIZ TAM, ONUR DUYDUK

Türkiye’de siyasetin gençleştiğini belirten AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, yeni sistemin ilk kabinesinde İzmir’den Tarım ve Orman Bakanlığı görevine getirilen Bekir Pakdemirli’nin bulunmasını sevinçle karşıladıklarını dile getirerek,

“Türkiye’de siyaset gençleşiyor. Türkiye güçleniyor. Yeni kabinemizin hayırlı olmasını diliyorum. İl yönetiminde de görev yaptığımız değerli bir isim olan Sayın Bekir Pakdemirli büyüğümüz, Türkiye Cumhuriyeti’nin yeni sisteminde ilk kabinde yer aldı. Bu bizi çok mutlu etti. Onur duyduk. Kentimize, bölgemize ve ülkemize büyük hizmetlere yapacağına gönülden inanıyoruz. Türkiye’yi farklı noktalara götürecek hizmetler yapacağına olan inancımız tam. Hayırlı uğurlu olsun” temennisinde bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum