Reklam

Erdoğan adaylar için tarih verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP ile ittifak ve belediye başkan adaylarının belirlenmesi konusunda önemli açıklamalar yaptı.

Erdoğan adaylar için tarih verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP ile ittifak ve belediye başkan adaylarının belirlenmesi konusunda önemli açıklamalar yaptı.

Erdoğan adaylar için tarih verdi
21 Kasım 2018 - 10:10

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP ile ittifak ve belediye başkan adaylarının belirlenmesi konusunda önemli açıklamalar yaptı. Adayların açıklanmasıyla ilgili 24 Kasım Cumartesi tarihini veren Erdoğan, "Her iki tarafın açıklamalarını duyuyorsunuz, sorun yok. Seçim ittifakını iki lider olarak masaya yatırma fırsatı bulacağız. Her iki taraf için de iyi olabilecek sonuca varırız. Tabanların da beklentisi bu yönde diye düşünüyorum. Çalışmalarla birlikte önce büyükşehir sonra illeri göreceğiz. 3 gün yoğun çalışma var. Cumartesi açıklanabilir" dedi.

İşte Erdoğan’ın AK Parti Grup Toplantısı'ndaki konuşmasından satır başları:

Bürokraside tıkanıklıklar yaşandığını biliyoruz. İnşallah kısa sürede aşacağız.

En çok ders çıkarmamız gereken hadiselerden biri 1. Dünya savaşıdır. Paris ziyaretinden bir şey çıkarma gayreti boşunadır.

Lafla çevrecilik olmuyor. Gezi Parkı olaylarında bu olayları yapanlar bu olayları yapanların finansörü konumunda olan ve şu anda cezaevine olan bu kişi ile iltisaklı olanlar gözaltına alındı. Malum çevreler, hatta batı dünyasından birileri açıklama yapıyor. Bizim bildiğimiz birçok şey var. Türkiye’de bu işlerin finansörü olduğu kişiler var. Bunlar içeri alındığında niye rahatsız oluyorsunuz.

Bizim varımız yoğumuz her şeyimiz insanımız ülkemiz için. Buna gayret ediyoruz.

Gündemlerinde hala ‘Biz Türkiye’yi nasıl karıştırırız’ var. Ülkemizi karıştıramayacaksınız, ülkemizi bölemeyeceksiniz. Milletperver topluluk olarak inşallah sandıkta milletimizle bütünleşmemiz 31 Mart’ta bir başka olacak. 1 Nisan’dan itibaren adeta yeni dönem başlayacaktır.

Türkakım, ülkemiz için önemli ive stratejik bir enerji projesidir. 2019 sonunda bitiyor ve tedarik başlıyor.

"BUNUN ADI GERİCİLİKTİR"

Eski Türkiye’de bıraktığımızı umduğumuz bir takım kavgaların içine çekildiğini görüyoruz. Yapılmaya çalışılan işe bir isim verilecekse bunun adı gericiliktir, çağdışılıktır. Tek parti dönemini özleyenlere söylenecek başka ne söz olabilir. Milletimiz tek parti dönemini vicdanında hak ettiği yere oturtmuştur.

CHP'YE AĞIR SÖZLER

Türkiye’nin tarihinde adı yasaklarla, yoklukla, faşizan baskıyla, zulümle adeta özdeşleşmiş olan bir partinin hala aynı kafada gidiyor olmasını ülkemizin talihsizliği olarak görüyoruz. Adımını devlet düşmanlarıyla birlikte atanlar artık siyasette hortlayamayacak. Millet yerli ve yerli siyasetçi istiyor.

Kaybettikleri mevzileri yeniden kazanmak için yeni taktikler üretecek gayretleri olmayanlar eski yöntemleri tedavüle sokuyorlar.

“YOLUNU ŞAŞIRANLARI YA ISLAH YA TASFİYE EDECEĞİZ”

Gece gündüz çalışacağız. Noksanlarımız varsa tamamlayacağız. Daha çok yatırım yapacağız. Yolunu şaşıranları ya ıslah ya tasfiye edeceğiz.

FLAŞ UYARI

Bir göreve kimi zaman iki, kimi zaman 12 hatta kimi zaman çok daha fazla kişi talip olur. Sonuçta bir kişi o işi üstlenir. Adayımız belli olduğunda diğer tüm arkadaşlarımız onun yanında saf tutar. Seçim gününe kadar kendisi adaymış gibi canla başla çalışır.

Her kim ki, 'ben aday gösterilmedim' diyerek partimize sırtını dönüyor, hatta gidip kendine başka mecralar arıyorsa o kişi zaten hiçbir zaman AK Partili olamamış demektir.

Her kim ki aynı şekilde 'benim istediğim kişi aday gösterilmedi' diye benzer tavırlara giriyorsa yanlış yerdedir. Veya 'ben niye şuradan değil de buradan gösterildim' diyorsa, o da kusura bakmasın nefis muhakemesine kendisini çeksin.
Biz bir davayız teşkilatız. Biz de değerlendirme yapılır bunun sonunda da sen filanca yerden adaysın denildiği zaman o da eyvallah der, çalışmaya başlar.

"AK PARTİ 'BEN' DEĞİL, 'BİZ' PARTİSİDİR"

Yaklaşık 11 milyon üyesi olan cumhurbaşkanlığı seçiminde 26 milyon 330 bin oy almış bir partide hiç kimsenin 'ben' demeye hakkı yoktur. AK Parti 'ben' partisi değil, 'biz' partisidir. Bu böyle bilinmelidir. Bireysel olarak gaflete düşme yanlış sapma iradeniz size aittir, AK Parti davasının neferi olarak böyle bir lüksünüz yoktur. Üzerinde en küçük şaibe olan kimseden ikaz beklemeden bu kapıdan çıkmalıdır. Teşkilat ve adaylar kendilerini gözden geçirmeli. Ölçümüz ‘acaba millet bana ne diyor’ olmalıdır.

ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli görüşmesi, AİHM'in Demirtaş kararı, belediye başkan adayları ve stokçularla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

"Her iki tarafın açıklamalarını duyuyorsunuz, sorun yok. Seçim ittifakını her iki lider masaya yatırma fırsatı bulacağız. Her iki taraf için de iyi olabilecek sonuca varırız. Tabanlarında da beklentisi diye düşünüyorum.

CUMARTESİ AÇIKLANABİLİR

Çalışmalarla birlikte önce büyükşehir sonra illeri göreceğiz. 3 gün yoğun çalışma var. Cumartesi açıklanabilir.

"AİHM'İN DEMİRTAŞ KARARI BİZİ BAĞLAMAZ"

AİHM kararları bizi bağlamaz. Bugüne kadar örgütle ilgili çoğu kararlar hepsi aleyhe. Karşılığında yapabilecek çok şeyler var. Karşı hamlemizi yaparız. Terör devam ediyor.

"SUİSTİMALLER VAR, TAVİZ YOK"

Faizlerde düşüşler devam ediyor. Olumlu yansımasını görüyoruz. Piyasaları kontrol alma çalışmaları devam ediyor.

Suistimaller var, stokçular gibi. Üzerine bakanlık kararlılıkla gidiyor. Asla taviz yok.Patates soğan stokçuları, sebze meyve stokçuları bedelini ödeyecekler. Tuvalet kağıtları ile ilgili pek çok depolama çalışması... Üzerine gideceğiz. Para cezası müeyyide ile ödeteceğiz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum