Reklam

FETÖ'cü Abdullah Bozkurt'tan büyük skandal!

FETÖ'nün kapatılan yayın organı Today's Zaman'ın eski Ankara Temsilcisi FETÖ firarisi Abdullah Bozkurt ihanet ve alçaklıkta sınır tanımıyor.

FETÖ'cü Abdullah Bozkurt'tan büyük skandal!

FETÖ'nün kapatılan yayın organı Today's Zaman'ın eski Ankara Temsilcisi FETÖ firarisi Abdullah Bozkurt ihanet ve alçaklıkta sınır tanımıyor.

FETÖ'cü Abdullah Bozkurt'tan büyük skandal!
13 Aralık 2017 - 13:08

FETÖ'nün kapatılan yayın organı Today's Zaman'ın eski Ankara Temsilcisi FETÖ firarisi Abdullah Bozkurt ihanet ve alçaklıkta sınır tanımıyor. Kudüs için meydanlara çıkan Türkiyeli müslümanları ABD ve İsrail’e şikayet etti ve göstericilerin El Kaide ve Hizbullah örgütü üyesi olduğu iftirasını atmaktan çekinmedi.

Sosyal paylaşım sitelerinde Türkiye aleyhine kara propaganda yapan firari 'cü Abdullah Bozkurt, Twitter hesabından bu kez de ABD Başkanı 'ın Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararını protesto eden Türk halkını ABD'ye şikayet etti.

FETÖ'nün kapatılan yayın organı Today's Zaman'ın eski Ankara Temsilcisi Bozkurt, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararını protesto etmek için meydanlara çıkan halk aleyhinde skandal ifadeler kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE AİLESİNİ HEDEF ALDI!

Terör örgütü üyesi olmak suçundan hakkında yakalama kararı bulunan Bozkurt, sosyal medya hesabında, "Bugün Türkiye'de ABD ve İsrail karşıtları gösteriler, Erdoğan'ın aile vakfı TÜGVA, hükümet yanlısı gruplar, Türk Hizbullahı ve bazı bağlantılı gruplar tarafından yürütülüyor." paylaşımında bulundu.

FETÖ'cü Bozkurt, Kudüs kararı karşısında onurlu bir duruş sergileyen Türk halkından duyduğu rahatsızlığı, "Türkiye'nin güneydoğusunda yer alan Adana'da ABD ve İsrail karşıtı protestocular, İncirlik Üssü'nde ABD liderliğindeki DEAŞ'la mücadele ve NATO birliklerinin kaldırılmasını istiyor. Gösteriyi El Kaide ve Hizbullah'ın yanı sıra Öncü Nesil grupları organize etti." paylaşımıyla dile getirdi.

"İSRAİL BAYRAĞI YAKILIYOR" ŞİKAYETİ!

Twitter hesabından İngilizce paylaşımlarını sürdüren Bozkurt, "Erdoğan'ın ailesi ile Türk Hizbullahı ve El Kaide bağlantılı terör grupları protestoların başını çekiyor, İsrail bayrağı yakılıyor, İncirlik üssü kapansın isteniyor, Trump'a siyonist köpek deniyor." ifadesini kullanarak Türkiye aleyhindeki kara propagandasını sürdürdü.

Filistin ve Kudüs ile ilgili her hassas konuda İsrail yanlısı tavrıyla bilinen terör örgütü FETÖ üyeleri, Mavi Marmara yardım gemisi olayında da yine mazlum Gazze halkı yerine İsrail yanlısı paylaşımlarda bulunmuşlardı.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

FETÖ'cü Bozkurt'un paylaşımlarının ardından yüzlerce kişi Twitter'dan tepki mesajı gönderdi. Yazdıklarının "utanç verici" olduğunu belirterek Bozkurt'a yanıt veren Yusuf Dinçbilek isimli kullanıcı "Siz sadece kendi vatanına ihanet edenler olarak değil İslam'a ihanet eden İslam düşmanlarına dost olanlar olarak anılacaksınız. Bu utanç ve zillet dünyada size yeter" değerlendirmesinde bulundu.

Fikri Hür adlı bir başka kullanıcı da "Sen de ülkeyi satan bir vatan haini olarak anılacaksın!" ifadelerini kullandı.

RUS BÜYÜKELÇİ KARLOV'UN ÖLÜMÜNÜ İMA ETMİŞTİ

Bozkurt, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'a geçen yıl düzenlenen silahlı saldırıdan üç gün önce, "Türkiye'de büyükelçiler artık güvende değil" şeklinde bir yazı kaleme almıştı.

Bozkurt, Karlov'a saldırıdan üç gün önce yazdığı yazıda adeta saldırının haberini vermişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum