Reklam

GENÇ ADAYDAN HODRİMEYDAN

CHP Buca Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Tarık Akbaba’dan önseçim talebi geldi

GENÇ ADAYDAN HODRİMEYDAN

CHP Buca Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Tarık Akbaba’dan önseçim talebi geldi

GENÇ ADAYDAN HODRİMEYDAN
05 Aralık 2018 - 15:45

Gazetem İzmir / Yusuf ERKEK - CHP Buca Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Tarık Akbaba kişisel sosyal medya hesabından yaptığı flaş açıklamayla gündeme oturdu. Akbaba açıklamasında “üye bazlı önseçim yapılmayacaksa en azından Kongre ve Önseçim Delegelerinin Katılımıyla Fermuar Sistemli Eğilim Yoklaması Yapılması” talebinde bulundu.

İşte o açıklama;

CHP BUCA İLÇE BAŞKANLIĞINA

Sn. Başkan, Değerli Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve Yönetim Kurulları ;

Bilindiği Üzere Yaklaşan Yerel Seçimler Hususunda , İlçemiz de 119 Meclis Üyesi Aday Adayı Var , Şahsımda Aday Adaylarından Birisiyim.

14 Yaşında Partiye Girmiş , 18 Yaşında Partiye Üye Olmuş , 2012 Yılında Üye Bazlı Seçimde İlçe Gençlik Kolları Başkanı Seçilmiş , 2015 Yılında Delege Bazlı Seçimde İl Gençlik Kolları Başkan Adayı Olmuş ve Siyasi Baronlara Karşı Az Bir Oy Farkıyla Seçimi Kaybetmiş , 2 Dönemde İl Delegeliği Yapmış Genç Bir Kardeşinizim.

Partisi İçin , Gecesini Gündüzüne Katmış , Daima Sokaklarda Nefes Almış , Yıllarca Genç Yaşıma Rağmen Partinin Hammallığını Yapmış , Partisi İçin Ailesinden , İşinden , Tüm Sosyal Yaşantısından Vazgeçerek , Partisi İçin Her şeyi Yapan Partili Genç Kardeşiniz Olarak , Buca İlçemizde Meclis Üyeliğinde Belirlenecek Yöntemin Hep Birlikte Belirlememiz Gerektiğine İnanıyorum.

Bu Anlamda Sn.İlçe Başkanım Kasım Akdağ ve İlçe Örgütünden İstek ve Talebim , Üye Bazlı ÖNSEÇİM Yapılmayacaksa , Kongre ve Önseçim Delegelerinin Katılımıyla Fermuar Sistemli Eğilim Yoklaması Yapılmasıdır.

Yıllardır Siyasetin İçinde Olan ve Partiye Emek Veren Değerli Aday Adayı Olan Büyüklerim ve Genç Arkadaşlarımında Bu Konuda Duyarlı Olmaları Ricamdır. Unutmayın ki EN KÖTÜ ÖNSEÇİM EN İYİ ATAMADAN DAHA İYİDİR.

Örgütün Kantarına Çıkmak , İki Dudağın Arasında ve Bir Kalemin Yazmasını Beklemekten Daha Önemli ve Gurur Vericidir.

Özellikle Biz Gençler , CESUR Oldukça Partimizin Başarısı da Bir O Kadar Yüksek Olacaktır.

Daha Güzel Yarınları Hep Birlikte Sokaklarda Mücadele Ederek Kurabiliriz.

Saygılarımla.

Buca Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı
Tarık Akbaba

YORUMLAR

  • 0 Yorum