Reklam

Gömük Mücadelesini Sürdürüyor

Muhammed Gömük FETÖ / PDY örgütlerine karşı mücadelesini sosyal medyada açtığı grupla sürdürüyor...

Gömük Mücadelesini Sürdürüyor

Muhammed Gömük FETÖ / PDY örgütlerine karşı mücadelesini sosyal medyada açtığı grupla sürdürüyor...

Gömük Mücadelesini Sürdürüyor
29 Şubat 2016 - 19:00

Gazetem İzmir /Buket Karaldı- FETÖ/PDY örgütü tarafından 2012 yılında yargılanan ve 17-25 aralık operasyonlarından hemen sonra başbakanlığa bilgi vererek savcılığa FETO ve İzmir'deki örgüt üyeleri hakında ilk suç duyurusunda bulunan eski hastane yöneticisi Muhammed Gömük sosyal medya üzerinden "Parelel Yapıdan Mağdur Olanların Sesi " adı altında bir grup oluşturarak paralel yapı tehdini Türkiye'ye duyurmaya çalışıyor. Kısa sürede 2000'e yakın sayıda üyeye ulaşan grup Türkiye'deki FETÖ/PDY'ye yapılan oprasyonları anlatıyor. Grubun asıl amacını anlatan gömük Paralelci kriptoların sosyal medyada devletin bir şey yapmadığını söyleyerek algı oluşturduklarını, buna karşı savaş açarak devletin güçlü olduğunu, opersayonlarla paralel yapıya savaşa devam ettiğini söyledi. Gömük olayı şu şekilde örneklendirdi: "Dev bir örümcek ağını paramparça ediyor devletimiz.

Haberiniz var mı?

Israrla.. Algı oyunları ile.. Hani devlet bir şey yapmıyor..Hani herkes yerinde duruyor..Hani hani nerde...Laflarına inat..

Devletimiz on yılların yayılmışlığı arkasındaki dev bir örümceğin evini başına yıkıyor adım adım..

Haberiniz var olsun bir zahmet .Yargı ve emniyetimizin terör örgütüyle olan mücadelesini Türkiye'ye duyurmayı başardığını söyleyen Muhammed Gömük grup yöneticilerimizle sistemli, düzeyli paylaşım ve yorumlar yaparak sayfamızın seviyeli ve hukuk çerçevesinde paylaşımlar olduğunu söyledi. Grup üyeleri arasında doktorlar bürokratlar, sivil toplum örgütleri, iş dünyası, yargı ve emniyet mensupları, basın ve paralel yapıdan mağdur olan kişler, her kesimden herkesin takip takdirini kazanmış oldu...

YORUMLAR

  • 0 Yorum