Reklam

Göztepe en kritik virajda

Son 5 maçında kazanamayınca zirve yarışından uzaklaşan sarı-kırmızılılar deplasmanda Gençlerbirliği’ni yenip çıkışa geçmek istiyor. Ankara’daki maç saat 20.00’de başlayacak

Göztepe en kritik virajda

Son 5 maçında kazanamayınca zirve yarışından uzaklaşan sarı-kırmızılılar deplasmanda Gençlerbirliği’ni yenip çıkışa geçmek istiyor. Ankara’daki maç saat 20.00’de başlayacak

Göztepe en kritik virajda
19 Şubat 2018 - 10:06

Son 5 maçında kazanamayınca zirve yarışından uzaklaşan sarı-kırmızılılar deplasmanda Gençlerbirliği’ni yenip çıkışa geçmek istiyor. Ankara’daki maç saat 20.00’de başlayacak.

Spor Toto Süper Lig'de Avrupa Kupaları'na göz diken Göztepe, bugün Ankara deplasmanında Gençlerbirliği'ne konuk oluyor.
Ankara 19 Mayıs Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak olan zorlu karşılaşmayı hakem Serkan Çınar yönetecek. Maçı beIN Sports 1 canlı olarak ekranlara getirecek.
Ligde son 5 maçını kazanamayan ve bu süreçte sadece 3 puan toplayan Göztepe, Avrupa iddiasını sürdürebilmek için kazanmak zorunda. Ligde 33 puanla 8. sıraya düşen Göz-Göz, Ankara'da 5 maçlık galibiyet hasretini de son erdirmek istiyor. Ev sahibi ekip Gençlerbirliği ise ligde kötü günler geçiriyor. Süper Lig'de 8 maçtır yenilmeyen 22 puanlı Ankara temsilcisi de evinde kazanıp, düşme potasıyla aradaki farkı açmanın hesabını yapıyor.

GÜNAY VE POKO KADRODA

Sarı-kırmızılı ekipte, Osmanlı maçında kart görerek cezalı duruma düşen kaleci Beto Pimparel'in yanı sıra, orta alanda takımı sırtlayan Andre Castro forma giyemeyecek. İki as oyuncunun yanı sıra Brezilyalı stoper Kadu da sakatlığı nedeniyle G.Birliği'ne karşı oynayamayacak. Hakan Çinemre ve Ömer Şişmanoğlu'nun sakatlıkları sürerken teknik direktör Tamer Tuna'nın kaleci Beto'nun yerine Günay Güvenç, Castro'nun yerine geçen hafta cezalı olan Poko ve ise Kadu'nun yerine de yeni transfer Wallace Reis görev yapacak.

SİLAHI DEMBA BA

Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna'nın G.Birliği karşısında en büyük kozu Senegalli golcü oyuncu Demba Ba olacak. Ara dönemde Göztepe'ye transfer olan ve geçen hafta ilk kez onbirde şans bulduğu Osmanlıspor maçında gol atan Demba Ba, G.Birliği maçında da takımın hücum yükünü omuzlayacak. 32 yaşındaki oyuncunun performansı merakla bekleniyor.

TUNA'DAN KART UYARISI

Göztepe, Süper Lig'de kritik haftalara girerken, teknik heyetten futbolculara kart uyarısı geldi. G.Birliği maçının sonrasında Sivasspor ve Başakşehir'le oldukça önemli maçlara çıkacak olan Göz-Göz'de 3 oyuncu 3 sarı kartla ceza sınırında yer alıyor. Sarı-kırmızılı ekipte uzun süredir ceza sınırında yer alan Halil Akbunar ve Selçuk Şahin'in yanı sıra Osmanlı maçında sarı kart gören Sabri de 3 sarı karta ulaştı.

BAŞKENT'TE 1500 GÖZTEPELİ

Göztepe'nin G.Birliği maçında taraftarları yine Ankara'da da takımı yalnız bırakmayacak. Bu sezon iç saha maçlarının yanı sıra, deplasmanda takıma verdikleri destekle tüm Türkiye'nin dikkatini çeken Göztepeliler, 19 Mayıs Stadı'nda da görsel şölen sunacak. Sarı-kırmızılılar için 19 Mayıs Stadı'nda 2 bin 120 kişilik yer ayrılırken, yaklaşık bin 500 kişilik bir Göztepe ordusu tribünde yerini alacak. Taraftarlar, hava ve karayoluyla hafta içi olmasına rağmen bugün Başkent'e akın edecek.


YORUMLAR

  • 0 Yorum