Reklam

Hırsızlar Gazetem İzmir'e dadandı: "2 günde 2 hırsızlık"

Gazetemizin dün soyulan Karabağlar merkez ofisine bugün tekrar hırsız girdi

Hırsızlar Gazetem İzmir'e dadandı: "2 günde 2 hırsızlık"

Gazetemizin dün soyulan Karabağlar merkez ofisine bugün tekrar hırsız girdi

Hırsızlar Gazetem İzmir'e dadandı: "2 günde 2 hırsızlık"
16 Şubat 2017 - 13:26

Gazetem İzmir Karabağlar merkez ofisine dün sabah saatlerinde hırsız girmiş, bir adet Asus marka laptop, 3 adet evrak çantasıyla 7 bin TL nakit para çalmıştı.

RESMEN DADANDI

İzmir Emniyet teşkilatına bağlı ekiplerin aradığı hırsızlar bugün sabah saatlerinde tekrar gazetemizin ofisine girerek 2 adet ana kumanda bilgisayarı ile bir adet grafik tasarım bilgisayarını çaldı.

OLAY YERİ İNCELEDİ

Olay yeri inceleme ekipleri tarafından parmak izleri ve diğer araştırmalar yapıldı. İki gün üst üste yaşanan hırsızlık olayı polisleri de şaşkına çevirdi.

ERKEK'TEN VALİLİK VE EMNİYETE ÇAĞRI

Gazetem İzmir imtiyaz sahibi Salih Erkek İzmir Valisi Erol Ayyıldız’a, İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın'a, Karabağlar Kaymakamı M. Sadık Tunç’a ve Karabağlar İlçe Emniyet Müdürü Kaan Coşkun’a seslenerek hırsızların bir an evvel yakalanmasını talep etti. Hırsızlık olayını gerçekleştirenlerin Karabağlar mevkiinden birileri olduğunu tahmin ettiğini söyleyen Erkek “haber portalımız ve haftalık gazetemizle kamu hizmeti veren bir kuruluşuz. İzmir emniyetinin araştırdığı hırsızlık olayı üzerine ertesi gün aynı gazete ofisinde hırsızlık yapılması manidar bir durumdur. Bu bölgenin mercek altına alınması gerekirken hırsız veya hırsızlar elini kolunu sallayarak gelip malımızı götürdüler. İki gün içerisinden pencere ve kapılara, ofis içerisine verilen zararlar haricinde toplamda dört bilgisayarımızı, 3 evrak dolu çantayı ve 7 bin TL’mizi çaldılar. Emniyet teşkilatı bu hainleri bir an evvel bulmalı. Gelen polislerden bölgede mobese kamerası olmadığını öğrendik. Böyle bir şey olamaz. Yıl olmuş 2017 daha sokaklarımızda mobese kurulmamış. Utançtır bu. Ayrıca bu zanlılar çaldığı bilgisayarları satacak. Emniyetimizin bu konuya hassasiyet göstermesini rica ediyorum. Bir de duyarlı halkımıza çağrım olacak. Bu hainliği yapan kişileri duyan, gören, bilen varsa şahsıma 0 (532) 241 20 00 numaralı hattımdan ulaşsın. Onları yakalamama katkısı olanlar tarafımca ödüllendirilecek.” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum