Reklam

İMAF'ta Ahmet Tunç dönemi

İzmir Mardinliler Federasyonu’nda Beşir Tunç başkanlığı bıraktı; Ahmet Tunç yeni başkan seçildi

İMAF'ta Ahmet Tunç dönemi

İzmir Mardinliler Federasyonu’nda Beşir Tunç başkanlığı bıraktı; Ahmet Tunç yeni başkan seçildi

İMAF'ta Ahmet Tunç dönemi
15 Şubat 2018 - 08:57

İzmir Mardinliler Federasyonu’nda (İMAF) Ahmet Tunç dönemi başladı. Mevcut başkan Beşir Tunç’un rahatsızlığı nedeniyle başkanlığı bırakması üzerine yönetim kurulu toplanarak Ahmet Tunç’u başkanlığa seçti.
İMAF aylık yönetim kurulu toplantısını Konak Pier Kahve Deryası’nda gerçekleştirdi. Toplantıda mevcut başkan Beşir Tunç, yakın dönemde bir operasyon geçirdiğini belirterek, “Yaklaşık 16 aydır federasyonumuzda başkanlık yapmaktayım. 8 yıl önce yaşadığım rahatsızlık geçtiğimiz günlerde nüksetti. Bir operasyon geçirdim. Bu koşullarda başkanlığı sürdürmem ve faydalı olmam mümkün değil. Bu nedenle siz değerli yönetim kuruluna istifamı sunuyorum” dedi.


Yönetim kurulu Beşir Tunç’un istifasını oy birliği ile kabul ettikten sonra, başkan adayı olup olmadığı soruldu. Gelen öneriler doğrultusunda Ahmet Tunç başkan adayı oldu. Yapılan oylamada Ahmet Tunç, oybirliği ile başkan seçildi.
Toplantıda söz alan İMAF Başkan Vekili Mehmet Şakir Başak da, Ahmet Tunç’un kendi ekibini kurması için görevi bırakacağını duyurdu.
Oylamanın ardından söz alan yeni başkan Ahmet Tunç, Beşir Tunç’a emeklerinden dolayı teşekkür ederek, “Beşir Tunç başkanım görevi layıkıyla yerine getirdi. Kongremize yaklaşık 8 aylık bir zaman var. Ben de federasyonumuzun başarısı için çalışacağım. Siz değerli yönetim kuruluna, dernek başkanlarıma beni bu göreve layık gördükleri için de teşekkür ederim. Görevde olduğum süre boyunca hemşehrilerimiz için ve İzmir için üzerime düşeni yapacağım” diye konuştu.


KARAASLAN: “FEDERASYONUMUZA GÜÇ KATACAK”

Ahmet Tunç’un ardından söz alan İMAF Genel Başkan Yardımcısı Sait Karaaslan da, İMAF’ın geleceğe daha güçlü yürüyeceğine inancının tam olduğunu ifade ederek, “Ahmet Tunç kardeşimi yıllardır tanırım. Başkanlık görevini layıkıyla yerine getirecek, federasyonumuza güç katacak bir arkadaşımızdır. Bizler de onun etrafında kenetlenerek, federasyonumuzu layık olduğu noktaya taşımak için mücadele edeceğiz” sözlerine yer verdi.

KILINÇ: “ÇİTAYI DAHA DA YÜKSELTECEKTİR”

Ardından konuşan İbrahim Kılınç ise, “Başkamızla çalışmak onurunu yaşadım. Kendisine sağlıklar diliyorum. İnancım odur ki, Ahmet Tunç Başkan da çitayı daha da yükseltecektir.

SALİH ERKEK: “DAHA FAZLA KENETLENMELİYİZ”

Toplantıda söz alan Gazetem İzmir imtiyaz sahibi ve Federasyon Başkan Yardımcısı Salih Erkek de, Mardinlilerin daha fazla kenetlenmesi gerektiğini vurgulayarak, “Beşir Tunç başkanımızla çok güzel olumlu işlere imza attık. Kendisinin başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Kendilerine şifa diliyorum. Kendisini yıllardır beri tanıdığım dostum arkadaşım Ahmet Tunç saygınlığını çalışkanlığını yardımseverliğini yakından bilen biriyim. Bu görevi de başarıyla sürdüreceğinden son derece eminim. Önümüzde bir seçimler yılı var. Hemşerilerimize ve İzmir halkına güçlü katkılar sunmamız gerek. Ayrıca İzmir’de yaşayan hemşehrilerimizin ve İzmir halkının bizden büyük beklentileri var. Bu sebeple birlikteliğimizi artırmalı birbirimize daha fazla kenetlenmeli, Ahmet Tunç dostumun başkanlığında bunlar için mücadele etmeliyiz” sözlerine yer verdi.

FEVZİ BAYRAM’A TEŞEKKÜR BELGESİ

Dilek ve temennilerin ardından Başkan yardımcısı Fevzi Bayram’a üstün gayreti ve çalışmaları adına Başkan Beşir Tunç tarafından teşekkür belgesi verildi. Fevzi Bayram verilen belgeden ötürü teşekkür ederek belgeyi tüm federasyon yönetim kurulu üyeleri adına aldığını dile getirdi. Son olarak ise İMAF Yönetim Kurulu fotoğraf çektirdi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum