Reklam

İSTİŞARELER SONRASI ADAY OLDU

AK Parti Karabağlar İlçe Başkan yardımcısı olan İzmir’in tanınmış Avukatlarından Şehmus Bedir AK Parti’den Milletvekili aday adayı oldu.

İSTİŞARELER SONRASI ADAY OLDU

AK Parti Karabağlar İlçe Başkan yardımcısı olan İzmir’in tanınmış Avukatlarından Şehmus Bedir AK Parti’den Milletvekili aday adayı oldu.

İSTİŞARELER SONRASI ADAY OLDU
30 Nisan 2018 - 17:33

Gazetem İzmir / Yusuf Erkek - İzmir’in tanınmış Avukatlarında olan Şehmus Bedir yapmış olduğu istişare toplantıları sonrası İzmir’den AK Parti Milletvekili aday adayı olmaya karar verdi. 1. Bölgeden aday adaylığı başvurusu yapan Bedir’i sevenleri yalnız bırakmadı.

ANLAMLI BULUŞMA YERİ

Belli bir süredir yakın dost ve akrabalarının yanı sıra Mardinli hemşerileriyle gerçekleştirdiği istişare toplantıları sonrası aday olması yönünde ortak fikre varılan Avukat Şehmus Bedir AK Parti 1. Bölge Milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı. Kendisine desten verenlerle birlikte 29 Nisan 2018 Pazar günü saat:13.00’da Şehit Polis Fethi Sekin’in şehit düştüğü yerde buluşan Bedir kahraman polisin şehit düştüğü yere karanfil bıraktı, dua etti. Bedir ve sevenleri daha sonra AK Parti İzmir il Başkanlığı binasına yürüyerek giderek 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak seçimler için aday adaylığı dilekçesini verdi.

SALONA SIĞMADILAR

AK Parti İzmir İl Başkanlığı binasında bulunan 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Konferans Salonu’na aday adaylığı dilekçesini vermek için giden Avukat Şehmus Bedir ve sevenleri koca salona sığmadı.

Burada kendisine destek veren vatandaşlara seslenen Bedir, şunları söyledi:
"Bizler bu yola adım atarken, istişarede rahmet vardır anlayışıyla hareket ederek, siz değerli dostlarımızla bir araya gelmeyi arzu ettik. Bir araya geldiğimiz toplantılarda bu yola çıkma konusunda sizlerin düşüncelerine başvurduk. İzmir'den işaret fişeğinin atılması noktasında bin kanaat hasıl oldu. Bizler özellikle siyaset müessesinde göreve talip olan bu hareketin içerisinde yen alan bizler, temel şiyarımız milletin idaresi olduğu malumunuzdur. Bu yönde oluşan talebe bizler kayıtsız kalamadık. Geçmişten bu yana aileden gelen bir siyaset ve hizmet anlayışıyla hareket eden bir kişiyim. Allah rızası için hareket eden bir ekolden gelen bir insanım. Türkiye'nin bu devletin, birleştirici harcı olduğuna inandığımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde bu hareketin içerisinde aktif olarak, bu bayrağın yerde kalmaması, yere düşmesi, genç nesiller tarafından daha da ileriye taşınması için yola çıktık. İzmir'de değişim için yenilik ihtiyacı bir zarurettir. Biz İzmir'i bu hareketin lokomotif vilayetlerinden biri haline getirmedikçe bize durmakta yok yorulmakta yok. Biz İzmir'i özellikle yerelde hizmetler konusundaki makus talihinden kurtarmak için sahaya çıktık."

YORUMLAR

  • 0 Yorum