Reklam

İzmir’in mecliste gür çıkan sesi olacağız

AK Parti İzmir vekil adayları, Egeli Sabah aracılığıyla İzmir seçmenine seslendi. Hemen sahaya ineceklerini ifade eden adaylar, “Kendimizi en iyi şekilde anlatıp, İzmir’den rekor oy alacağız” dedi

İzmir’in mecliste gür çıkan sesi olacağız

AK Parti İzmir vekil adayları, Egeli Sabah aracılığıyla İzmir seçmenine seslendi. Hemen sahaya ineceklerini ifade eden adaylar, “Kendimizi en iyi şekilde anlatıp, İzmir’den rekor oy alacağız” dedi

İzmir’in mecliste gür çıkan sesi olacağız
25 Mayıs 2018 - 10:02

24 Haziran seçimleri öncesi AK Parti'nin milletvekili adayları dün Cumhurbaskanı Recep Tayyip Erdogan tarafından Ankara'da tanıtıldı. Izmirli seçmene Egeli Sabah aracılıgı ile seslenen adaylar, Türkiye'yi ve Izmir'i 2023 hedeflerine ulastırmak için var güçleriyle çalısacaklarını ifade etti. Basbakan Binali Yıldırım'ın Izmir'den aday olması, kentte büyük cosku ile karsılandı. AK Parti Izmir Il Baskanı Aydın Sengül, Basbakan Binali Yıldırım'ın Izmir'den milletvekili adayı olmasının kendileri için büyük kazanç oldugunu söyledi. Milletvekili adaylıgının kisilere göre degil bazı kriterlere göre yapıldıgını ifade eden Sengül, "Teskilatımızla baglantıları, kadın, genç, ilimizde yasayan Dogu ve Güneydogulu vatandaslarımızı Balkan göçmenlerini ve Roman kardeslerimizi temsil edecek milletvekili adaylarımız istisareler sonunda belirlendi. Listemiz, çok dengeli ve ortak akılla yapılmıs" dedi. Sengül teskilat olarak seçime hazır olduklarını, sahada AK Parti dısında bir partiyi görmediklerini söyledi.

YILDIRIM TANITIM
Öte yandan Izmir 1. Bölge 1. Sıra'dan tekrar aday gösterilen Basbakan Binali Yıldırım'ın bugün kente gelip partisinin kendisi hariç 27 milletvekili adayını kamuoyuna tanıtacak. Adayları saat 19.00'da Kaya Termal Otel'de tanıtacak olan Basbakan Yıldırım, ayrıca orucunu da Izmir'deki STK'lar ile açacak. AK Parti Izmir 1. Bölge 2. Sıra'dan aday gösterilen Mahmut Atilla Kaya, "Insallah diger adaylarımız ve büyük teskilatımızın degerli üyeleri ile birlikte el ele, kol kola çalısarak 24 Haziran'daki seçimlerde AK Parti'yi en güçlü bir sekilde yeniden iktidara getirecegiz. Dünya mazlumlarının umudu, milli iradenin gür sesi, birligimiz ve beraberligimizin teminatı Cumhurbaskanımız Recep Tayyip Erdogan'ı tekrardan Cumhurbaskanı yapacagız. Bu necip milletin geleceginin teminatı AK Parti'dir, AK Parti olmaya devam edecektir. Türkiye'nin bahtı açık, gelecegi aydınlıktır. Yolumuz açık olsun, Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi. AK Partiden Izmir 1. Bölge 5. Sıra'dan aday gösterilen eski Izmir Büyüksehir Belediye Grup Baskan Vekili Bilal Dogan, Basbakan Binali Yıldırım'la birlikte seçime aynı listede giriyor olmaktan büyük onur duydugunu söyledi. Dogan, "Aydın Sengül'ün tecrübe ve birikimlerinden yararlanarak bu güne kadar Izmir'de aldıgımız en yüksek oyu alacagımızdan hiç tereddüdüm yok. Ülkemiz, partimiz, reisimiz, basbakanımız ve kentimiz için çalısmaya kaldıgımız, yerden devam diyoruz. Partimizin Izmir'de en yüksek oy oranına ulasmasını saglayacagız" ifadesini kullandı.

'SAHAYA İNECEĞİZ'
AK Parti Izmir 2. Bölge 3. Sıra'dan aday gösterilen Izmir is dünyasının önemli isimlerinden Necip Nasır ise güzel bir ekiple sahaya inip ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Nasır, "Kapı kapı dolasıp bu seçimin Türkiye için ne kadar önemli oldugunu anlatıp Izmirli hemserilerimizden bu yolda bizlere destek olmalarını isteyecegiz. Seçildigimiz takdirde Izmir'in sorunlarının çözümü noktasında katkı koyabilmeyi amaçlıyoruz. Ankara ile Izmir arasında köprü vazifesi görüp Izmir için ne yapılması gerekiyorsa bunu yapabilmek için çalısmaya hazırız" diye konustu.

KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ
AK Parti Izmir 2. Bölge 5. Sıra milletvekili adayı Melek Eroglu ise, "Aday oldugum Izmir 2. Bölge'de Hamza Dag vekilim var. Onun baskanlıgında kendi seçim bölgemizde ulasabildigimiz kadar çok seçmene ulasacagız. Onlara 24 Haziran seçimlerinin ülkemiz açısından ne kadar önemli oldugunu anlatıp kendilerinden destek isteyecegiz. Allah'ın izniyle seçimlerden yüzümüzün akıyla çıkıp TBMM'de kentimizin ve hemserilerimizin sesi, kulagı olacagız. Izmir'in sorunlarının çözümü için Ankara ile Izmir arasında köprü vazifesi görecegiz" ifadelerini kullandı.

ROMANLARLA KUTLADI
1. Bölge 4. Sıra'da yer bulan Roman aday Cemal Bekle, solugu Roman mahallesinde aldı. Bekle hemserileri tarafından büyük cosku ile karsılandı. Romanların arasında büyüdügünü ve sorunlarını çok iyi bildigini belirten Bekle, "Roman vatandaslarımızın sorunlarını meclise tasıyarak onların TBMM'deki sesi olacagım" seklinde konustu.

MANİSA DAHA GÜÇLÜ
AK Parti'nin Manisa'daki milletvekili aday listesinde birinci sıradan mevcut Manisa Milletvekili Murat Baybatur aday gösterildi. Mevcut milletvekilleri Uğur Aydemir 2'nci, İsmail Bilen ise 3. sıradan listeye girdi. 4. sıradan Semra Kaplan Kıvırcık aday gösterildi. 5. sırada avukat Mehmet Ali Özkan, 6. sırada yüksek mimar Güzide İçenkasap, 7. sırada siyaset bilimci Ozan Erdem, 8. sırada eczacı Mehmet Sencer Türkmen yer aldı. Üniversite öğrencisi Samet Zenginoğlu 9. sırada aday gösterildi. Listenin son sırasında ise özel sektörde yöneticilik yapan Serkan Eren yer aldı.

DENİZLİ TEK YÜREK
Denızlı'nın AK Parti aday listesi de Ankara'da tanıtıldı. Cahit Özkan 1. sıradan seçimlere girecek. Isadamı Sahin Tin 2'nci, Ahmet Yıldız ise listeye 3. sıradan girdi. Nilgün Ök'ün 4'üncü avukat Hasan Oymak'ın da 5. sırada yer aldıgı listede, Mustafa Semerci, 6. sıraya yerlesti. Dilek Çevik 7 sıraya, üniversite ögrencisi Adem Kayar (22) ise 8. sırada aday oldu.

BALIKESİR'DE YENİ DÖNEM
AK Parti'nin Balıkesir milletvekili adayı listesinde büyük değişim yaşandı. Mevcut milletvekilleri Mahmut Poyrazlı, Ali Aydınlıoğlu, Sema Kırcı ve Kasım Bostan listede yer bulamadı. Listesinin 1. sırasında avukat Adil Çelik yer aldı. 2. sırada Belgin Uygur, 3. sırada Yavuz Subaşı, 4. sırada Mustafa Canbey, 5. sırada Mutlu Aydemir, 6. sırada Ömer Alan, 7. sırada Osman Bıldır, 8. sırada Zeynep Deniz, 9. sırada Encan Aydoğdu da tanıtıldı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum