Reklam

KARABURUN'A BAKAN YOK MU?

Karaburun ilçesinin yollarındaki pislikler ve asfalt bozuklukları vatandaşı çileden çıkardı

KARABURUN'A BAKAN YOK MU?

Karaburun ilçesinin yollarındaki pislikler ve asfalt bozuklukları vatandaşı çileden çıkardı

KARABURUN'A BAKAN YOK MU?
21 Temmuz 2018 - 13:40

Karaburun ilçesinin yollarındaki pislikler ve asfalt bozuklukları vatandaşı çileden çıkardı. Konu hakkında gelen şikayetleri Salih Erkek yerinde gözlemledi.

Karaburun yolları hakkında gelen şikayetler üzerine durumu yerinde gözlemledik. Yol boyunca oluşan derin çukurlar ve pis görüntüler İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin duyarsızlığını gözler önüne seriliyor.


AĞIR TONAJLI ARAÇLAR ASFALTA ZARAR VERİYOR
Keskin virajlarıyla bilinen Karaburun yolunda ağır tonajlı araçların yoğun geçişinden dolayı asfaltta çökmeler oluşmuş. Çoğunlukla balık çiftliklerine ait kamyon ve tırların sebep olduğu asfalt bozuklarına önlem alınmazsa olası kazaların önüne geçilemez. Konu hakkında İzmir Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Karaburun Belediye Başkanını, Karaburun Kaymakamını ve sorumluluğu bulunan tüm kurumları göreve davet eden Gazetem İzmir imtiyaz sahibi Salih Erkek pis görüntülerle yol bozukluklarının acilen önüne geçmeleri konusunda çağrıda bulundu.

ÇÖPLER BİLE TOPLANMIYOR

Öte yandan deniz sezonu açılmasıyla birlikte tatilcilerin uğrak yeri haline gelen Karaburun’da mahallelerdeki çöplerin geç toplanması yığınlar oluşturmaya başlamış. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk sahasında bulunan bölgede toplanmayan çöpler özellikle yazlıkçıların oturduğu bölgede insanlar sivrisineklerle mücadele etmek zorunda kalıyor. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın da yazlığının bulunduğu bölgede Akpınar’ın neden bu durumdan rahatsız olup yetkilileri uyarmadığı da merak konusu olurken

Cumhuriyet Tatil Sitesi Başkanı Kazım Şensürek ile Muammer Dedeoğlu Yunus Emre Tatil Sitesi Başkanı ise her yıl aynı sorunla karşılaşmaktan bıktıklarını vurguladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum