Reklam

Karşıyaka'da Mahmut şoku

Karşıyaka’da geçen sezondan alacakları yüzünden orta saha oyuncusu Mahmut Temür da kulübü TFF’ye verdi

Karşıyaka'da Mahmut şoku

Karşıyaka’da geçen sezondan alacakları yüzünden orta saha oyuncusu Mahmut Temür da kulübü TFF’ye verdi

Karşıyaka'da Mahmut şoku
07 Aralık 2017 - 09:56

Karşıyaka’da geçen sezondan alacakları yüzünden orta saha oyuncusu Mahmut Temür da kulübü TFF’ye verdi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Karşıyaka'da 5. oyuncu, alacakları için federasyonun yolunu tuttu. Mustafa Aşan, Can Erdem, Erhan Erentürk ile Abdülhamit Yıldız'ın ardından Mahmut Temür de geçen sezondan tahsil edemediği alacakları yüzünden federasyon üzerinden kulübe ihtarname yolladı.
Mahmut Temür'un geçen sezondan yaklaşık 160 bin liralık alacağı 30 gün içinde ödenmezse serbest kalma hakkını elde edecek.
Gurbetçi oyuncu KSK'ye 2015-16 sezonunda devre arasında Adanaspor'dan geldi.
Mahmut Temür ilk sezonda 11 maçta 1 gol atarken, geçen sezon 23 maçta 3 kez rakip fileleri havalandırdı. KSK'de 3. sezonunu geçiren 28 yaşındaki futbolcu, bu sezon 13 maçta 4 gol attı.

KARŞIYAKA EK SÜRE ALIYOR

KSK'de yönetim, eski yabancı oyuncularına bir miktar ödeme yaparak ek süre alma yolunu seçti. Kaf Kaf, kulüpten 293 bin dolar alacağı bulunan Shukurov'a 20 bin dolar ödeyerek kalan miktar için ay sonuna kadar süre aldı.
251 bin Euro kesinleşmiş alacağı olan Kovalchuk'a da yarına kadar bir miktar ödeme yapıp süre kazanmaya çalışıyor. 5 Aralık'taki son ödeme günü de dolan Ukraynalı futbolcunun henüz puan silme ve 2 dönem transfer yasağını işleme koymadığı öğrenildi. KSK'nin bu sezon 6 puanı silinmişti. Taraftarın yaptığı kampanya sayesinde 12 puan silinmesinin önüne geçmişti. Öte yandan Karşıyaka'da futbolda ortaklık kurulması gündemde olan Infinite Group'la ikinci görüşmenin yarın yapılması bekleniyor.

OKTA: "TAKIMA GÜVENİYORUM"

Fethiye maçı öncesi yaptığı basın toplantısında Karşıyaka teknik patronu Halim Okta, alacaklarını tahsili için federasyona giden oyuncuların hatırlatılması üzerine şöyle konuştu:

"Oyuncular yasal haklarının peşindeler ama bunu sahaya yansıtmıyor. Beklentileri bu çok kısa süre içinde çözüleceği. Haklarının peşindeler elbette ama hiç umutsuz değiller. Bu yüzden bana antrenmanlarda ve maçlarda olumsuz bir şey yaşatmadılar" diye konuştu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum