Reklam

Maruflu'dan O Yıkıma Tepki, Büyükşehire Protesto Çağrısı

İzmir’in tanınmış simalarından Sancar Maruflu Karşıyaka Sahili’nde bulunan Atatürk ve Yerel Yöneticiler Anıtı’nı kaldırmasından dolayı tepki gösterdi.

Maruflu'dan O Yıkıma Tepki, Büyükşehire Protesto Çağrısı

İzmir’in tanınmış simalarından Sancar Maruflu Karşıyaka Sahili’nde bulunan Atatürk ve Yerel Yöneticiler Anıtı’nı kaldırmasından dolayı tepki gösterdi.

Maruflu'dan O Yıkıma Tepki, Büyükşehire Protesto Çağrısı
23 Ağustos 2018 - 13:14

Gazetem İzmir - İzmir’in tanınmış simalarından Sancar Maruflu İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Karşıyaka Sahili’nde bulunan Atatürk ve Yerel Yöneticiler Anıtı’nı kaldırmasından dolayı tepki gösterdi. Maruflu bayram sonrası Karşıyakalıların bir araya gelerek anıtın kaldırılmasına tepki göstererek belediyeyi protesto edeceğini söyledi.
BAYRAM SONRASI PROTESTO VAR
Karşıyaka Sahili’nde bulunan Atatürk ve Yerel Yöneticiler Anıtı’nı kaldırmasından dolayı üzüntüsünü kişisel sosyal medya hesabından eleştiren Sancar Maruflu “KARŞIYAKA ÇOK ÜZGÜN... BAYRAM, KARSIYAKALILARA HÜZÜN VE ZULÜM OLDU... IZMIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, KARŞIYAKA SAHILINDE KI , 《TURKİYENİN ILK VE TEK ATATÜRK VE YEREL YÖNETİCİLER ANITINI》 YIKTI.... YERLE BIR ETTI... GORKEMLI ATATÜRK ANIT HEYKELI VE BELEDIYE BAŞKANLARI MASKLARI KAYIPTA... HIC KIMSE NE OLDUKLARINI BILMIYOR... KARŞIYAKALILARIN ÇOK ÖNEM VERDIKLERI TEK TÖREN ALANLARININ YOK EDİLMESİ NEDENİYLE KARŞIYAKALILAR ÇOK ÜZGÜNLER... KONU PROTESTO EDILIYOR... IZMIR BÜYÜKŞEHİR BELEDIYESINI KINIYORUZ. KARŞIYAKA BELEDIYESININ DE HUKUKI YOLLARA BAŞVURMASINI BEKLIYORUZ... BAYRAM SONRASI BÜYÜK BIR MITING YAPARAK, IZMIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VE ADAMLARINI TÜM TÜRKIYE YE ŞİKAYET EDECEĞİZ.... PROTESTOMUZU ANKARAYA DUYURACAĞIZ..... BAYRAM HEPIMIZE ZEHIR OLDU.... YAZIK... ÇOK YAZIK.
BAYRAM, KARSIYAKALILARA HÜZÜN VE ZULÜM OLDU... IZMIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, KARŞIYAKA SAHILINDE KI , 《TURKİYENİN ILK VE TEK ATATÜRK VE YEREL YÖNETİCİLER ANITINI》 YIKTI.... YERLE BIR ETTI... GORKEMLI ATATÜRK ANIT HEYKELI VE BELEDIYE BAŞKANLARI MASKLARI KAYIPTA... HIC KIMSE NE OLDUKLARINI BILMIYOR... KARŞIYAKALILARIN ÇOK ÖNEM VERDIKLERI TEK TÖREN ALANLARININ YOK EDİLMESİ NEDENİYLE KARŞIYAKALILAR ÇOK ÜZGÜNLER... KONU PROTESTO EDILIYOR... IZMIR BÜYÜKŞEHİR BELEDIYESINI KINIYORUZ. KARŞIYAKA BELEDIYESININ DE HUKUKI YOLLARA BAŞVURMASINI BEKLIYORUZ... BAYRAM SONRASI BÜYÜK BIR MITING YAPARAK, IZMIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VE ADAMLARINI TÜM TÜRKIYE YE ŞİKAYET EDECEĞİZ.... PROTESTOMUZU ANKARAYA DUYURACAĞIZ..... BAYRAM HEPIMIZE ZEHIR OLDU.... YAZIK... ÇOK YAZIK.” Sözleriyle tepkisini gösterdi. Maruflu’nun paylaşımını yüzlerce kişi paylaşıp yorumladı.

Maruflu’nun paylaşımına yapılan yorumları okumak için TIKLAYIN

YORUMLAR

  • 0 Yorum