Reklam

Musa Çam’dan ‘İnce’ davet

CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin 27 Mayıs Pazar günü İzmir’de yapacağı mitingler öncesi halkı mitinglere katılmaya davet etti.

Musa Çam’dan ‘İnce’ davet

CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin 27 Mayıs Pazar günü İzmir’de yapacağı mitingler öncesi halkı mitinglere katılmaya davet etti.

Musa Çam’dan ‘İnce’ davet
25 Mayıs 2018 - 10:18

Muharrem İnce’nin Menderes, Ödemiş, Kemalpaşa, Bergama, Aliağa ve Çiğli olmak üzere 6 ilçede yapacağı mitingler öncesi davet için sokağa çıkan CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, mitinglerin ilk durağı Menderes ve Gaziemir’de halkı mitinge çağırdı. Menderes’te CHP Menderes İlçe Başkanı Ahmet Pala ve ilçe örgütünün de eşlik ettiği davet ziyaretlerinde ‘Türkiye’ye güvence Muharrem İnce’ baskılı tişört de giyen Çam, “Demokrasi gönüllüsü dostlarımızı mitinglere bekliyoruz” diyerek sokakları ve kahvehaneleri gezdi. Gaziemir’de de CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan ve ilçe örgütünün eşlik ettiği davet gezisinde halkı mitinglere davet eden CHP’li Çam, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye için, demokrasi için, özgürlükler için, ekonominin düzelmesi için, Cumhuriyet kazanımlarının korunması için son şans olduğuna vurgu yaptı.

AK PARTİ YİNE MAĞDURU OYNUYOR

Gündemin değerlendirildiği kısa sohbetlerde doların ani artışı ve cepteki paranın git gide yok oluşu konuşuldu. CHP’li Çam, “Bugün seçim beyannamesini yayınlayan iktidar partisi AK Parti, ekonomiyi nasıl düzelteceğini de açıklıyor. 16 yıldır iktidar olan ve ekonomiyi bu hale getiren sanki başkasıymış gibi sıkılmadan, utanmadan ‘ekonomiyi biz düzelteceğiz’ diyor Tayyip Erdoğan. Tabi her olayda sığındıkları ‘mağdurluğa’ bunda da sığınıp dövizin yükselişi için ‘Faiz lobisinin işi’ diyorlar. Sen ülkede ne demokrasi bırak, ne özgürlük bırak, ne ekonomi bırak sonra her olayda ‘dış güçler’ deyip mağduru oyna. Artık bu oyunu halk yutmuyor, her şeyin farkında. Halkımız artık ‘tamam’ diyor” şeklinde açıklama yaptı.

HERKESİ İNCE’YE DESTEK VERMEYE ÇAĞIRIYORUM

27 Mayıs’ta İzmir’in 6 ilçesinde gerçekleşecek Muharrem İnce mitinglerine halkı davet etmeye diğer ilçelerde de devam edecek olan CHP’li Çam, “Partili olsun olmasın gördüğüm herkese tarafsız bir şekilde bu yola çıkan cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye destek vermeye çağırıyorum. 24 Haziran’ın önemini anlatıyorum. 25 Haziran’da Türkiye tüm sıkıntılarından kurtulmuş şekilde Muharrem İnce ile yeni ve ferah bir yola çıkacak buna herkesin inanması için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum