Reklam

MUTLULUK YOLUNDA İLK ADIMI ATTILAR

İşadamı Abdulkadir Birleşik ile ev hanımı Tuğba Can yapılan nişan merasimi ile evlilik yolunda ilk adımlarını attı

MUTLULUK YOLUNDA İLK ADIMI ATTILAR

İşadamı Abdulkadir Birleşik ile ev hanımı Tuğba Can yapılan nişan merasimi ile evlilik yolunda ilk adımlarını attı

MUTLULUK YOLUNDA İLK ADIMI ATTILAR
14 Kasım 2018 - 09:48

Gazetem İzmir / Yusuf ERKEK - Birleşikler 47 Nakliyat İnşaat Gıda Tarım Petrol San. ve Tic. LTD. ŞTİ Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Birleşik ve Şirket Sahibi Abdulbasit Birleşik’in yeğeni, merhum Mehmet Birleşik ile Medine Birleşik’in oğlu İşadamı Abdulkadir Birleşik, Veysi – Şina Can çiftinin kızı Tuğba Can yapılan nişan merasimi ile evlilik yolunda ilk adımını attı.

DOST VE AKRABALARI YALNIZ BIRAKMADI

Karabağlar Burcu Düğün Salonu’nda gerçekleşen nişan merasiminde Can ve Birleşik ailelerini yakın dost ve akrabaları yalnız bırakmadı. Bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dost ve akrabalarını kapıda karşılayan aileler her misafiri masalarında da ziyaret etti.

YÜZÜKLERİ VEKİL TAKTI

İşadamı Abdulkadir Birleşik ile Tuğba Can’ın nişan yüzüklerini AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Karabağlar İlçe Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç, AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca, damadın dedesi Hacı Veysi Birleşik ve damadın dayısı Gazetem İzmir imtiyaz sahibi Salih Erkek birlikte taktı.

MİSAFİRLER DOYASIYA EĞLENDİ

Misafirlerin çalınan müzik eşliğinde dolayısıyla eğlendiği nişan merasiminde genç çiftin ve ailelerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Bizde Gazetem İzmir ailesi olarak genç çifte mutluluk diliyor en yakın zamanda tamamına erdirmelerini temenni ediyoruz.

NİŞANDAN SONRA YEMEK VERİLDİ

Mardin’den gelerek torunu Abdulkadir Birleşik’in nişan yüzüklerini takan damadın dedesi Hacı Veysi Birleşik’in şerefine Salih Erkek’in merhum ağabeyi Hacı Hikmet Erkek’in evinde merhumun oğlu Murteza Erkek tarafından yemek verildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum