Reklam

Salih Erkek o soruyu cevapladı: "Sen deli misin?"

Gazetem İzmir imtiyaz sahibi Salih Erkek son günlerde karşı karşıya kaldığı "sen deli misin?" sorusuna kaleme aldığı yazıyla cevap verdi...

Salih Erkek o soruyu cevapladı: "Sen deli misin?"

Gazetem İzmir imtiyaz sahibi Salih Erkek son günlerde karşı karşıya kaldığı "sen deli misin?" sorusuna kaleme aldığı yazıyla cevap verdi...

Salih Erkek o soruyu cevapladı: "Sen deli misin?"
12 Aralık 2016 - 13:40

Değerli okurlarım; Gazetem İzmir’in ilk sayısını büyük bir heyecan ve özveriyle sizlerin beğenisine sunduk. Aldığımız olumlu dönüşler başta beni ve Gazetem İzmir çalışanlarını sevindirdi.
Demek oluyor ki halkımız haber portalımızı olduğu gibi haftalık gazetemizi de benimsedi; amaca ulaştığımızı fark ettirdi.
Aldığımız olumlu dönüşler bizleri kamçıladı, okurlarımızın beğenisine layık olabilmek adına gelecek olan her sayımızın bir önceki sayıdan daha iyi, daha dolu, daha aydınlatıcı olması için emek sarf edeceğiz. İkinci sayımızı da bu doğrultuda hazırladık; umarım tüm okurlarımızdan tam not alırız…

TEKRAR EDİYORUM; İLKEMİZ; VATAN, MİLLET VE BAYRAK!

Yıllardır görev aldığım siyasi partilerde, STK’larda, ticaret hayatımda ve yazılı ve görsel basındaki görevlerimde her daim vatan, millet ve bayrak ilkeleri önceliğim olmuştur. Yaklaşık 2,5 yıldır kamuoyuna hizmet ettiğimiz www.gazetemizmir.com haber portalımızda da bu ilkeleri benimsedik, haftalık olarak çıkardığımız gazetemizde çalışan ekip arkadaşlarımızı da bu görüşteki kişilerden belirledik. Bizlerin sevdası millettir. Bu sebeptendir ki yaptığımız işte her daim olumsuzlukları gün yüzüne çıkarabilmek için korkusuz ve tarafsızca çalışmalarımıza devam ederek kamuoyunu en doğru şekilde aydınlatma çabası göstereceğiz.

NEDEN AYLIK VEYA 15 GÜNLÜK DEĞİL DE HAFTALIK?

Birçok okurumuzdan “gazetenin neden aylık veya 15 günlük değil de haftalık yayın yaptığı” yönünde sorular almaya devam ettiğim için bu konuya açıklık getirmek istiyorum. En önemlisi, okurlarımız haftanın önemli olaylarını bir kez daha gözden geçirebilme, gözden kaçırdıklarını bizim sayemizde yakalayabilme imkânı bulacak. Biz haftanın en önemli haberlerini tekrar gündeme getireceğimiz gibi kendimize ait özel haber ve röportajlarla da okurlarımızın vazgeçemeyeceği bir gazete olma hedefiyle yürüyoruz.
Bu soru haricinde başka bir soruyla daha karşı karşıya kalıyorum. Şahsımı seven, zarar görmememi isteyen dostlar “bunca yazılı ve görsel basın kuruluşu imkânsızlıklardan dolayı kapanırken sen deli misin bu işe kalkıştın, maddiyatını, zamanını harcıyorsun” diyorlar. Evet, deliyim. Birilerinin çıkıp elini taşın altına koyması gerektiğine inanıyorum. Ne yani, insanlar habersiz mi kalacak?
Bu noktada sorgulanması gereken İzmir’deki yazılı ve görsel medya kuruluşlarının neden kapandığı, neden sahip çıkılmadığıdır!
Başta İzmir’i yönetenler olmak üzere, işlerine geldiğinde yazılı ve görsel medyayı hatırlayan iş adamlarımız, STK yöneticilerimiz, gazete takip eden vatandaşlarımız yerel medyasına sahip çıksaydı o kurumlar kapanmayacak, yüzlerce çalışan işsiz kalmayacaktı.

BAŞLARI DERDE GİRDİ Mİ HATIRLARLAR!

Bir kısmını tenzih ederek söylüyorum, bazı milletvekilleri, belediye başkanları, iş adamları, STK temsilcileri başları belaya girdi mi soluğu yazılı ve görsel medyanın kapısında alıyor, ağamsın, paşamsın diyorlar. Bu denli kişileri ismen biliyorum, eğer ki bu huylarını sürdürmeye devam ederler, gazete temsilcilerinden, imtiyaz sahiplerinden destek görürlerse babam dahi olsa kendilerini kamuoyuna deşifre ederim. Bunu herkesin bilmesini hassaten istiyorum…

GAZETEYE NASIL ULAŞIRIM?

Değerli dostlar, haftalık gazetemizi ilk etapta 5 bin adet basacağız ve abonelik sistemiyle okurlarımıza ulaştıracağız. Belli bir kısmını da ulaşamayan halkımızın okuyabilmesi açısından Metro ve İzban duraklarında ayrıca vapur iskelelerinde dağıtacağız.
Abonelik işlemlerinizi başlatabilmek için WhatsApp hattımız olan 0 (554) 706 33 98 numarasından veya mail adreslerimizden ( [email protected] / [email protected] ) bize ulaşabilirsiniz.

Her şey yurdum ve yurdumun insanları için…

Not 1: İlk sayımızda tebrik ilanlarıyla bizi onurlandıran milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, STK yöneticilerine, siyasi parti ilçe başkanlarına, çok değerli siyasetçilerimize ve iş adamlarımıza şahsım ve Gazetem İzmir çalışanları adına sonsuz saygı ve şükranlarımı sunuyorum.
Gelecek sayımızda hepsine ismen yer vereceğim.

Not 2: Bu sayımızda 35 S Birlik Esnaf Derneği’ne yer verdik. Gazetemizin kapısı bütün derneklere açıktır. 35 S Birlik Esnaf Derneği’ni yapıcı oluşumlarından dolayı tebrik ediyorum…


YORUMLAR

  • 0 Yorum