Reklam

Salih Erkek Yazdı...

Salih Erkek Yazdı: "Bu İşin Başında Salya Sümük Feto Var!"

Salih Erkek Yazdı...

Salih Erkek Yazdı: "Bu İşin Başında Salya Sümük Feto Var!"

Salih Erkek Yazdı...
05 Eylül 2016 - 15:30

Bundan sonra millet olarak şu olmuştu, bu olmuştu kavgalarını bırakma vaktimiz gelmiştir. Dünyada emsali olmayan yurdumuzda kardeşce yaşamayı sürdürmek zorundayız. Topraklarımız üzerinde oynanan oyunu beş yaşındaki çocuğa sorsak anlatacak. O duruma geldik.

Bu durumu görmek istemeyen varsa ya kördür ya da bu oyunu oynayanlara maşalık yapıyordur; bir parçasıdır.

Feto köpeği, vatanını, milletini, bayrağını seven, yüzde 52 gibi rekor bir oyla Türkiye Cumhuriyeti'nin seçilen ilk Cumhurbaşkanı olan dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan tarafından kurduğu tezgahın anlaşılması ve engellenmesi üzerine ondan intikam alma amacıyla kendisine hizmet eden köpekleriyle yurdumuzda iç savaş çıkarabilmek amacıyla darbe kalkışmasında bulundu.
Paraya pula ihtiyacı olmayan, katrilyonları yöneten hain şebeke yurdumuzun bölünmesini sağlamak , dış güçlere peşkeş çekmek ya da en azından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı koltuğundan indirip Türkiye'nin güçlenmesini durdurmak için tezgahlanan bu oyunun baş aktörüydü.

İşin başında salya sümük Feto vardı.
Peki sonuçta ne oldu?
Yüce Allah'ımın desteği, Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı ve bu çağrıya korkusuzca uyan milletimiz sayesinde bu köpeğin ve ona itlik eden alçakların planları bozuldu.
Lakin bunlar iç savaş çıkarabilmek için eylemlerine devam ediyor.

Himmet adı altında topladıkları yüksek miktardaki paralarla istedikleri her örgütü finanse edip taleplerini yaptırabiliyorlar.

Artık aklıselim olmalıyız, oynanan oyuna gelmemeliyiz.

Bu konuda en büyük görev siyasi parti genel başkanlarına düşüyor.

Birbirlerine hitap ederken kullandıkları üsluba çok dikkat etmeliler, halkın siyasi görüşten dolayı birbirine kutuplaşmasına engel olmalılar.

Gün birlik olma günüdür bilmem anlatabildim mi?

Her şey yurdum ve yurdumun insanları için...


YORUMLAR

  • 0 Yorum