Reklam

Salih Erkek Yazdı...

KARŞIYAKA TEKSAS’A MI DÖNÜYOR?

Salih Erkek Yazdı...

KARŞIYAKA TEKSAS’A MI DÖNÜYOR?

Salih Erkek Yazdı...
21 Kasım 2018 - 14:18

Her ne kadar hâkim ve savcı değilsem de aklın yolu birdir diyerek bir konu hakkında yorumda bulunmak istiyorum…
Konumuzun muhatabı şaşırmayacağınız üzere Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar olacak…
Geçtiğimiz günlerde Karşıyaka’nın jöleli başkanı Yeni Asır gazetesinden sevgili Fatih Şendil’e bir kişi tarafından arandığını, telefonu açtığında arayan kişi tarafından eşine ve kızına küfürler savrulduğunu, daha sonra telefonu kapattığını ama aynı numaranın kendisini 14 defa daha aradığını bu aramalara cevap vermediğini söylüyor.
Bu olaydan sonra Akpınar bir süre sonra aile bireyleriyle birlikte eve gidiyor, annesi ve kızı eve çıkıyor, eşi ile birlikte köpeğini almaya giderken yanlarına bir araba yanaşıyor, arabanın içinden kendilerine el sallanıyor ve eşi doktor olduğu için acil bir durum var mı diye yanlarına gittiklerinde araç içindekilerin kendisine ve ailesine küfür eden kişi olduğunu görüyor. Bu kişilerde silah olduğunu da gördüklerinde eşinin bak alkollüler demesi üzerine olay yerinden ayrılıyorlar.
Bu olaydan sonra araçtaki kişiler kendilerini takip ediyor. Ve Akpınar eve geldiğinde sıkıntıdan tansiyonu düşüyor, ertesi gün ise kendisini takip eden Çiğli Belediye Meclis üyesi aday adayı Gürsel Öztürk’ün vurulduğunu öğrendiğini söylüyor.
Şimdi Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’a soruyorum; adamın biri sizi arıyor, size, eşinize, kızınıza küfür ediyor, 14 kez daha sizi arıyor cevap vermiyorsunuz, eşinizi yanınıza alarak köpeğinizi almaya gidiyorsunuz, arabadan biri size el sallıyor arabanın yanına gidiyorsunuz arabanın içinde size küfür edeni tanıyorsunuz hani hiç kimseyi tanımıyordunuz? Burayı da es geçelim, arabanın yanından ayrılıyorsunuz, kişi ve kişilerin sizi takip ettiğini söylüyorsunuz, tam bir aksiyon filmi gibi, korumanız yok, şoförünüz yok, peki neden polisi aramıyorsunuz? Bu ne yaman çelişki.
Yahu Hüseyin Mutlu Akpınar neden her şey sizi buluyor?
Geçmiş dönem meclis üyesi Hüsnü Boztepe iki kez saldırıya uğruyor, Karşıyaka taraftarı saldırıya uğruyor neden oklar hep size dönüyor?
Belediye meclisi toplantısında meclis üyesinin mikrofonunu kapattırıyor çocuk gibi azarlıyorsunuz. Yahu Sayın Akpınar seni çok yakından tanıyorum sen böyle cesaretli biri değildin sanırım Napolyon seni cesaretlendirmiş bilmem anlatabildim mi?

HER ŞEY YURDUM VE YURDUMUN İNSANLARI İÇİN…


YORUMLAR

  • 0 Yorum