Reklam

Salih Erkek Yazdı...

HÜSEYİN MUTLU AKPINAR VE SALİH ERKEK

Salih Erkek Yazdı...

HÜSEYİN MUTLU AKPINAR VE SALİH ERKEK

Salih Erkek Yazdı...
04 Aralık 2018 - 14:46

Bu yazımı başta Karşıyakalılara, İzmir halkına hitaben yazıyorum...
CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu ve kurmaylarını, akabinde CHP il Başkanı Deniz Yücel’i de dâhil ediyorum.
Bu yazımı, isimlerini yazdığım kişilerin bulunduğu yapılara ve de vicdanlarına bırakıyorum. Şayet şahsım Salih Erkek olarak haksızsam diledikleri gibi eleştirebilir, diledikleri gibi de cezalandırabilirler.
Biz Gazeteciler olarak haber değeri olan konuları alıntı yaparak görüntüleri ve haberin metnini kendi yazılı basınımızda internet haber portallarımızda ve de internet TV kanallarımız da yayımlarız.
Tabi ki kaynak göstererek...
Şahsımda geçtiğimiz aylarda “Akpınar’ın serveti dudak uçuklatıyor” başlıklı haberi www.izmirserbestfirka.com haber portalından kaynak göstererek almış, haber metnini ve görüntülerini imtiyaz sahibi ve haber müdürü olduğum Gazetem İzmir’de yayımlamıştım.

Başkan Akpınar, sitemizde kaynak belirterek yayınladığımız bu haber sonrasında “özel hayatın gizliliğini ihlal” gerekçesiyle şahsıma dava açtı.

Karşıyaka Emniyet Müdürlüğü’ne verdiğimiz ifade sonrasında “Müşteki belediye başkanına ait olduğu iddia edilen bir kısım taşınmaz villa görüntüleri, yine bir kısım bazıları garaj içerisinde plakası HMA olan otomobil görüntülerinin çekildiği yerler itibari ile kamusal alan ve umuma açık yerler olduğu, kaldı ki kamuoyuna mal olmuş ilçe belediye başkanlığı yapan müştekinin bu tür genel kullanım yerlerinin görüntülenmesinin özel hayatı gizliliği içerisinde değerlendiremeyeceği, bu alanların kişilerin gene kullanım alanları içerisinde olduğu ve basın mensuplarının da bu alanların görüntülemesinin suç unsuru oluşturmayacağı anlaşıldığından özel hayatın gizliliğini ihlal etmek suçunu işlemediğim belirlenerek kovuşturmaya gerek yoktur” şeklinde karar çıktı.

Zaten benim de “özel hayatın gizliliğini ihlal” suçunu işlemediğime inancım sonsuzdur.

2. haberimiz ise “Kuzen Akpınar’dan bomba iddialar”…

30.10.2018 tarihinde Gazetem İzmir’de davacının öz amcasının oğlu dürüst saygın öğretmen Cumali Akpınar ile yapmış olduğum ve yayımladığım röportaj nedeniyle tekzip etmeden şahsıma tazminat davası açmış, aynı zamanda erişim yasağı getirtmiştir.
Şimdi isimlerini yukarı da yazdıklarıma seslenmek istiyorum.

Biz gazeteciler işimizi yapmayalım mı?

Olumlu veya olumsuzluklara göz mü yumalım?
Şahsım Salih Erkek olarak aha buraya yazıyorum "Olumlu veya olumsuzluklara göz yumarsam ADAM değilim."

Şimdi geleyim İzmir’in incisi Karşıyaka’nın Belediye Başkanı Jöleli Saçlı Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’a…

Sayın Hüseyin Mutlu Akpınar şahsımı çok yakından bilirsin. Başkan olmadan önce ve başkan olduktan sonraki mal varlığının beyanını haber ve yorumlarımda sizden talep etmiştim. Eğer şeffaf bir yönetim sergilediysen, cebini değil halkı düşündüysen kamuoyunu korkusuz şekilde aydınlatabilirsin. Senden bu yönde hareket etmeni kamuoyu adına talep ediyorum.
Ayrıca, şeffaf yönetim sergilenen, Vatan, Millet ve Bayrak ilkesiyle yoluna bakan Gazetem İzmir ailesinde, haber portalımda, yazılı gazetemde ve internet TV kanalımda herkesin kendini savunma hakkı vardır, istersen her vatandaşa olduğu gibi sana da savunmanı yapabilmen için kapımız açıktır bilmem anlatabildim mi?

Her şey yurdum ve yurdum insanı için…


YORUMLAR

  • 0 Yorum