Reklam

Salih Erkek Yazdı...

FATİH PORTAKAL’IN ÇAĞRISINA KATILACAĞIM

Salih Erkek Yazdı...

FATİH PORTAKAL’IN ÇAĞRISINA KATILACAĞIM

Salih Erkek Yazdı...
23 Aralık 2018 - 08:46

FOX TV ana haber programı sunucusu Fatih Portakal'ın halka yaptığı sokağa çıkın çağrısına uymaya karar verdim.
Lakin bir şartım olacak...
Sayın Portakal bu çağrının sahibi olarak camın arkasından ahkam kesmeyi bırak, yüreğin yetiyorsa kendin ile birlikte meclis koltuğunda oturan, maaşları 20 bin TL'yi geçen çene suyu çorba yapan vekilleri, eşlerini ve çocuklarını da yanına al, yer ve saat ver görelim bakalım kimler uyuyor bu çağrına...
Bana bak Fatih Efendi şunu aklına sok, ne senin, ne kimlere hizmet ettiği belli olan FOX TV'nin Türkiye'yi Suriye'ye çevirmeye gücü yetmez.
Bu millet senin gibi insanların çağrısıyla sokağa çıkmaz, vatanını savunmak için merhum Atamızın çağrısıyla atalarımız Mardin, Diyarbakır, Antep, Urfa’dan, vatanın dört bir yanından atlarına, katırlarına binerek Çanakkale'ye gidip savaştılar ve Çanakkale Geçilmez ismini tüm cihana yazdırdılar.
Bu ülke böyle kuruldu, sınırlarımız kan ile çizildi.
Bir diğer vatan savunmasını da 15 Temmuz gecesinde gördün, Türkü – Kürdü – Alevisi – Romanı – Arabı -- Göçmeni hatta Türkiye’de yaşayan gayri Müslüm kardeşlerimiz olmak üzere vatan haini ismini salya sümük koyduğum FETÖ ve itlerine nasıl bir ders verildiğini biliyorsun. Ogün de Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısına uyarak çakallar, şerefsizler, vatan hainleri hariç alanlara çıktık, FETÖ itlerine geçit vermedik.
Şimdi sen kim oluyorsun da Türk Milleti'ni sokağa çağırmaya cüret ediyorsun?
Necisin, kimin mendilini sallıyorsun?
Adamsan bu soruların cevabını doğru şekilde verirsin bilmem anlatabildim mi?

Her şey yurdum ve yurdumun insanları için...


YORUMLAR

  • 0 Yorum