Reklam

ŞENGÜL’DEN KOCAOĞLU’NA ANINDA KONTRA

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Ankara’da onay bekleyen projelerle ilgili gecikmeli olsa da AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ü ziyaret ederek dosya verdi. Görüşmede Şengül’de Kocaoğlu’na dosya sürprizi yaptı.

ŞENGÜL’DEN KOCAOĞLU’NA ANINDA KONTRA

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Ankara’da onay bekleyen projelerle ilgili gecikmeli olsa da AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ü ziyaret ederek dosya verdi. Görüşmede Şengül’de Kocaoğlu’na dosya sürprizi yaptı.

ŞENGÜL’DEN KOCAOĞLU’NA ANINDA KONTRA
08 Mart 2018 - 14:30

Gazetem İzmir - Ankara’da onay bekleyen projelerle ilgili destek istemek amacıyla tura çıkan, MHP ve İYİ Parti’yi ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu son olarak AK Parti’nin kapısını çalarak İl Başkanı Aydın Şengül ile görüştü. Hazırladığı dosyayla büyükşehir yatırımlarına onay ve destek isteyen Kocaoğlu’na Şengül tarafından hiç beklenmedik kontra geldi.

DOSYAYA KARŞILIK DOSYA

Kocaoğlu tarafından verilen dosyayı kabul eden Şengül Kocaoğlu’na dosyanın birebir takipçisi olacağını söyleyerek kendi ilçe belediye başkanlarının büyükşehir tarafından mustarip olduğu konuların yer aldığı dosyayı verdi. Kocaoğlu’nun beklemediği bu dosya görüşmenin sürprizi oldu.

7 İLÇEDE SORUNLAR AYNI

Son günlerde kamuoyuna yansıyan, büyükşehir belediyesi tarafından kazılan yerlerin kapatılmaması sorunuyla alakalı konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül “İzmir’de 30 belediye var, kazıların en çok hangi belediyelerde yoğunlaştığına bakmak gerekiyor. CHP’li belediyelerde de aynı sorunlar olabilir ama algı da önemli yaklaşım da. AK Parti’nin İzmir’de 7 ilçe belediyesi var ve 7 belediyede de aynı sorun varsa sıkıntı vardır ama ben böyle düşünmek istemiyorum” diye konuştu.

KOCAOĞLU’NDAN ALTYAPI İTİRAFI: “BÜTÜN BELEDİYELER ŞİKAYETÇİ”

Altyapı çalışmalarından sonra açık kalan yerlerin kapatılmamasıyla alakalı açıklama yapan Kocaoğlu sözlerinde şu ifadelere yer verdi: “Altyapı kazılarından sonra kapatılmayan yerlerden sadece AK Partili değil CHP’li belediyelerde şikayetçi. Altyapı problemli bir iş. Göreve geldiğimde İzmir’in altyapısını yapma işi bize düştü. Aydın Bey şehir plancısı bu işleri iyi bilir. İzsu başarılı çalışmalar yaptı. Altyapıya girip sokakları paramparça edip vatandaşı memnun etmek kolay değil. Su, elektrik, doğalgaz için çalışmalar yapılmak zorunda. Doğrusu bir an evvel bitirmek.”

ŞENGÜL: “KÖRFEZ GEÇİŞİ ÖNEMLİ”

İkilinin görüşmesinde Şengül Körfez Geçiş Projesi’ni de gündeme getirdi. Körfez Geçiş Projesi bizim için önemli, tüm projeler hazır durumda diyen Şengül “Önem verdiğimiz bu proje hakkında sanıyorum bir dava açılmış. Ulaşım Master Planına baktığımda orada göremedim. Sanırım taslak olduğundan dolayı olabilir. Sizin bu projeye destek verdiğinizi biliyorum. Bu davayı açanlara baktığımızda arka planda başka bir organizasyon olduğunu görüyoruz. Bizi bu rahatsız ediyor. İzmir’de yatırımları engellemek adına bir yapı mevcut. Hükümet bu yatırımları kendine değil halka yapıyor. Biz yapmamız gerekeni yaptığımız için sizden de açık destek istiyoruz” sözleriyle Kocaoğlu’ndan proje hakkında desteğe devam etmesini istedi. Şengül’ün sözleri üstüne konuşan Kocaoğlu “her fırsatta Körfez Geçiş Projesi yapımının yanında olduğumu paylaşıyorum ve paylaşmaya devam edeceğim. İzmir’de bu projeye dava açanlar benim de projelerime dava açıyor” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum