Reklam

Taş’tan Demir’e hediyeli cevap

Karabağlar Belediye Meclisi toplantısına İsmail Taş’ın havlu, terlik ve güneş kremi hediyeli eleştirisi damga vurdu

Taş’tan Demir’e hediyeli cevap

Karabağlar Belediye Meclisi toplantısına İsmail Taş’ın havlu, terlik ve güneş kremi hediyeli eleştirisi damga vurdu

Taş’tan Demir’e hediyeli cevap
05 Eylül 2018 - 09:08

CHP Karabağlar Belediye Meclis Üyesi İsmail Taş, AK Parti’li Bünyamin Demir’in Uzundere Rekreasyon Alanı’ndaki Aqua Park’ın ücretli olmasıyla ilgili sosyal medya üzerinden yaptığı eleştiriye farklı bir cevap verdi. Taş, Demir’in sosyal demokrat belediyecilik üzerinden yaptığı “30 TL’lik ücret olmaz” şeklindeki eleştirisine Taş, belediye meclisinde Demir’e havlu, terlik ve güneş kremi hediye ederek cevap verdi.

Karabağlar Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı Başkan Muhittin Selvitopu başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya CHP’li İsmail Taş’ın AK Parti’li Bünyamin Demir’e cevabı damga vurdu.

HİZMETLERİ TAKİP ETMİYORSUNUZ

Mecliste söz alan Taş, Demir’in geçtiğimiz günlerde Uzundere Rekreasyon Alanı'nında açılan Aqua Park ile ilgili sosyal medyada yaptığı açıklamada, parkın ücretlendirilmesi ile ilgili eleştirilerde bulunduğunu hatırlatarak, “Öncelikle Bünyamin Demir'i biraz tanımanızı istiyorum. Karabağlar Belediyesi'nin hizmetleri söz konusu olduğunda koşar adım eleştiri yapan bu arkadaşımız, bugüne kadar meclis üyesi olduğu ilçenin belediye çalışmalarında bir tane törene bile dahil olmuş biri değildir. Eleştirmeye gösterdiğiniz hevesi, size oy veren insanlar adına bu hizmetleri yerinde takip etmeye de gösterebilirsiniz” dedi.

MİLLİ EMLAK’A KİRA ÖDENİYOR

Taş, dövizde yaşanan yükselişe dikkat çekerek, “ Demir, belediyenin vermiş olduğu hizmetin ücreti ile ilgili konuşuyor; ancak AKP iktidarının bizi sürüklediği hatta batırdığı ekonomik kriz söz konusu olduğunda nedense ağzını bıçak açmıyor” ifadesini kullandı.

“Gerçek bambaşkadır” diyen Taş, “Demir, gerçeği sadece tek yönüyle gösterip halkımızı aldatmaya çalışıyor. Rekrasyon Alanı her yıl Milli Emlak'a kira ödemektedir. Gönül ister ki, insanlardan tek kuruş para alınmasın. Ancak, Sayın Demir kamu hizmetinin verildiği bu yerden kira alındığını da biliyordur” sözlerine yer verdi.

DOSTUM BÜNYAMİN, ÜZÜLME!

Taş, termal ücretleriyle karşılaştırıldığında yarı yarıya bir fark olduğunu kaydederek, “Üstelik, bugün bir termal ücreti bile en az 60 TL iken Rekreasyon Alanı'nda parka giriş 30 TL'dir. Ücretsiz içeceği de belirtmekte fayda var. Anlaşılan o ki Sayın Demir'e 30 TL ve içecek kampanyası yetmiyor” diye konuştu.

Bünyamin Demir’e sözlerinin sonunda seslenen Taş, “Bünyamin dostum, üzülme; İsmail Taş olarak seni de düşündüm. Şu bir kaç hediyeyi lütfen kabul et. Umarım, bu hediyeleri alarak rekreasyon alanına gelir ve bir siftah da sen atarsın” dedi.

Taş, ardından Demir’e havlu, terlik ve güneş kremi hediye etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum