Reklam

Twitter şirketinden bir kötü haber daha

Twitter şirketinden üzücü haberler gelmeye devam ediyor

Twitter şirketinden bir kötü haber daha

Twitter şirketinden üzücü haberler gelmeye devam ediyor

Twitter şirketinden bir kötü haber daha
12 Kasım 2016 - 23:50

Twitter üzerindeki kara bulutlar dağılmak yerine daha da artmaya başladı. Twitter şirketinden şimdi gelen üzücü haber ise toplu işten çıkartmalar.

Twitter firmasının birkaç gün içinde açıklayacağı 3. çeyrek mali yıl verileri öncesinde şirket ile ilgili söylentiler tavan yapmış durumda. Söylentiler ne yazık ki kötü yönde çünkü uzmanlar Twitter’ın açıklayacağı verilerin tatmin edici olmayacağını iddia ediyorlar. Bunun da üstüne 300 kişinin daha işine son verileceği de tahminler arasında yer alıyor. Biliyorsunuz Twitter’ın kurucu ortaklarından biri olan Jack Dorsey CEO olduktan sonra 300 kişi ile yollarını ayırmıştı. Kalan çalışanlara da maaş artırımı yerine Twitter hisselerinin üçte birini çalışanlarına paylaştırmıştı. Eğer tahmin edildiği gibi 300 kişi daha Twitter ekibinden ayrılırsa şirketin toplam elemanların %8’i daha çıkmış olacak.

Twitter hem %40 kullanıcısını kaybetti hem de uygunsuz paylaşımlar nedeniyle başı dertten kurtulmuyor. Aralarında , Disney gibi büyük firmalar da bulunan talepliler listesi birer birer Twitter’ı satın almaktan vazgeçti. Tüm bu olanlar firmanın düşüşünü hızlandırdı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum