Savaşların Asla Galibi Olmaz
Reklam
A. Hamit Erden

A. Hamit Erden

Savaşların Asla Galibi Olmaz

13 Ocak 2016 - 22:46

İslam Dini adaleti, iyiliği, yardımlaşmayı ve dayanışmayı emreder.Kötülüğü, azgınlığı ve her türlü fenalığı da yasaklar.
Tüm Batıni ve zahiri dinler arasında İslam dini gibi, insanın, canına ve malına önem veren bir din anlayışı ve itikadı asla olmamıştır. Hal böyle iken, gelin görün ki orta doğuda ( Arap coğrafyasında) yaşanan son gelişmeler ve beraberinde getirdiği vahşetler inanlar camiasını oldukça tedirgin etmekte ve derinden üzmektedir.Sayısı gün geçtikçe çoğalan ve İslam adına mücadele ettiklerini savunan bu güruhlar / caniler …bilerek yada bilmeyerek İslam’a en büyük zararı vermektedirler.Kimin kiminle savaştığı ve ne uğurda binlerce cana ve kıyıma sebep oldukları ayrı bir muamma olmakla birlikte endişe verici bir hal almıştır.
Savunmasız insanları katledip, masum insanları yerinden ve yurdundan eden bu terör örgütlerinin İslam ile asla alakası olmamıştır. Bu (İslam) coğrafyasında öldürülen her insan, bölge insanını ağlattığını,batıyı ise güldürdüğünü hepimiz bilmekteyiz.Öldürende, ölende tekbir sesleri ile hayata son bakmaktadır.Sizce bu bir ironi değimlidir?
ABD emperyalizmi ve Siyonist güçlerin oyununa rahatlıkla gelen bu zavallı cahil ve cani mahlukatlar her tarafı kan gölüne çevirmiş olup, kadın, çocuk, ihtiyar ve savunmasız ayrımı yapmaksızın ellerine geçen herkesi öldürmekte olup, bunu da din adına yaptıklarını söyleyecek kadar küfre girip sapkınlığa girmişlerdir.Düne kadar birbirlerine düşman kesilen ve farklı bir yol izleyen bu hain örgütlerler aralarında organik bağ kurup, ittifak sağlamaları ile vahşetin boyutu daha da büyümüştür.
Batıda son yıllarda hortlayan İslami fobiye katkı sağladıklarını ifade etmek isterim.Tüm bu gelişmeler yaşanırken silah tüccarlarını da unutmamak gerek. Onlar için daha iyi bir Pazar düşünülemez.Milyonlarca çocuk açlıktan telef olurken silahlara verilen bu paraların vebalini düşünemiyorum bile….
Neden İslam coğrafyasında böylesi terör örgütleri türer ? Batıda buna rastlamak mümkün değildir.Bana sorarsanız…İslamiyet’i tam anlamı ile yaşayamamaktan ve de anlayamamaktan kaynaklanmaktadır.Mezhepçiliğin ve tarikatçılığın had safhaya ulaştığı bu bölgede terör örgütlerinin yuvalanması ve hayat bulması doğal oluşumdur.Halbuki İslam dini hiçbir ırkın diğer ırka üstün olmadığını….Üstünlüğün; Ancak “TAKVA” ile olduğunu ifade etmiştir..Daha geçen hafta 200.000 kişi daha Türkiye’ye sığınmış olup, Devletimizin şefkatli kollarında kendilerini bulmuşlarıdır.Devlet İstatistik kurumundan alınan son verilere göre Suriye’li göçmen sayısı 2.500.000 ‘ü buluştur.Kış yaklaşıyor asıl zorluklar ve ötesi felaket bundan sonra yaşanacaktır.Tüm bunlara sebep olanlar, Allah katında mutlaka hesabını vereceklerdir .
Son olarak; İŞİD’e yönelik operasyonlar bahane edilerek masum Bayır-Bucak Türkmen’leri evlerinden yurtlarından edilmekte, kadın çocuk demeden masum yüzlerce insanımızın ölümüne sebebiyet veren Rusya ‘nın da devreye girdiğini görmekteyiz. Sağduyunun galip geleceğine olan inancımla bu olayların son bulmasını umuyoruz.Savaşların asla galibi olmamıştır..Asıl olan barışın sürdürülebilirliğidir.Bu olaylarda hayatını kaybeden yüzlerce savunmasız ve günahsız Türkmen kardeşlerimizi rahmetle anıyoruz.En son sosyal medya ya servis edilen ve “İŞİD” denilen cani terör örgütünün kestiği onlarca kafa ile top oynamaları (ve eşliğinde tekbir getirmeleri) tüyler ürpertici olup, bunların gerçekten Müslüman olmadıklarını ve İslam’a ihanet ettiklerine bir kez daha kanıtlanmış oldu.

Duamız bu olsun….
“YA RAB BU ATEŞİ SÖNDÜR “.Her şeyi bilen ve zamanı gelince de en güzel şekilde takdir edensin.Lutfun ve merhametin gibi, gazabından da (şek ve şüphe olmayıp) asla sual bile olunmaz..İslam adına zarar veren bu müşrikleri ve münafıkları helak et. Saygılarımla

YORUMLAR

  • 0 Yorum