"İzmir Siyasetinin Uğurlu Bebekleri"
Reklam
Deniz Kezer

Deniz Kezer

"İzmir Siyasetinin Uğurlu Bebekleri"

04 Mayıs 2015 - 17:27

İzmirli vekil adayları 7 Haziran'da yapılacak genel seçimler öncesi belki de hayatlarının en muhteşem duygularını da çalışmalarının içine sığdırdılar.

CHP'de Tuncay Özkan ile başlayan baba olma heyecanı, Özcan Purçu ile devam etti. Tuncay Özkan oğlunun adına Güneş ismini verirken, siyasetin parlayan yıldızlarından Özcan Purçu ise kızının adını Müjde koydu.

MHP'de ise hem örgüte hem de Milletvekili adayı Aslan Savaşan'a gelen mutlu haberin adı “Cevat Bebek'ti.”

Geçtiğimiz gün doğan oğluna, babasının ismini veren Aslan Savaşan da Ankara için verdiği yarışta moral depoladı.

CHP'de Tuncay Özkan ve Özcan Purçu'yu iyi tanırım. Özellikle Özcan Purçu'nun CHP'nin en renkli simalarından biri olduğunu bilmeyen yok. CHP adına bir aksilik yaşanmazsa tıpkı Tuncay Özkan'a doğacak “Güneş” gibi, 7 Haziran ona Ankara'yı “Müjde”liyor.

Gelelim Aslan Savaşan'a.

Savaşan, İzmir adına önemli bir kazanç. Siyasetin en temiz yüzlerinden biri olan MHP'nin milletvekili adayı 8 Haziran sabahı Ankara'nın yolunu tutacaktır. CHP'nin ardından dün seçim bildirgesini açıklayan MHP, gerçekçi ve bireye yönelik vaatleri ile tüm Türkiye'de olduğu gibi İzmir'de de masaya elini vuracak. Devlet Bahçeli, her iki bölgede de 2'şer vekile tamam gözüyle bakanlara “3+3” mesajı yolladı bence.

Başta Aslan Savaşan olmak üzere Senem Kılıç ve Neslihan Çelik bu yolda partinin İzmir'deki en önemli kozu olacaktır.

Sonuç olarak, özellikle İzmir merkezli MHP ve CHP'nin başarı çıtasını daha da yukarı taşımaması için önünde hiçbir engel yok.

Bebekler mi?

Onlar, 3 aday için moral kaynağı...

Laik ve demokratik bir Türkiye için bir emniyet supabı...

YORUMLAR

  • 0 Yorum