Başbakan Yardımcısı Bir Suçu Gizler Mi?‏
Reklam
Halil Kocakabak

Halil Kocakabak

Başbakan Yardımcısı Bir Suçu Gizler Mi?‏

27 Mart 2015 - 17:41

Merhaba sevgili okurlarım...

Beni bilen iyi bilir, ne kimseden korkarım nede çekinirim,

Her zaman yanlışın karşısında doğrunun ise yanındayımdır. Tarafım Türkiye Cumhuriyeti'nden yanadır.

Memleketimizde son yıllarda bir çok yolsuzkluk olaylarına darbe vuruluyor ve hak adalet sindire sindire yerini buluyor her şey iyi giderken elbette bazı konularda olumsuzluklar yaşanmıyor değil.

Hükümetimizin Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcülüğü görevini yürüten Sayın Bülent ARINÇ Beyin Siyasetini uzun yıllardır takip ederim Avukat geçmişinden bu güne kadarki siyasi yaşamında hakkaniyetli davranmayı ve adil olmayı söylemlerinde ve eylemlerinde hayata geçirmiş bir siyaset adamıdır buraya kadar herşey gayet normal...

Fakat, Geçen gün Köşkteki Bakanlar kurulu sonrası yaptığı konuşmada Melih GÖKÇEK için bulunduğu ithamlarda Ankara'nın parsel parsel satıldığını ve bu durumun yıllardan beri süre geldiğini söylemişti bu çok trajikomik bir durum,

Eğer Melih GÖKÇEK bu suçu işlediyse bu durumu gizlemek bu suça ortaklık etmek demektir veya başka hesap'lar için beklettiyse buda ayrı bir suç "şantaj" ben böyle bir durumun gizlenmesini ve Hükümetimizin önde gelen isimlerin bu duruma çanak tutmasını açıkca kınıyorum.

Ülke yönetiyorsunuz kardeşim olurmu böyle şey doğmamış yetimin hakkı var günah değilmi ?

Yanlışların üstü örtülmez sizler esnaf değilsiniz Ülke yönetmek öyle hassas bir konuki hak meselesi bir insanı çok sevebilirsiniz ama onu sevmek yanlışını tamamen örtmek anlamına gelemez.

Sevdiğiniz bir insanın yanlışını başına vura vura göstereceksinizki bir daha yapmasın iyi ve doğru anlayışı nerede kaldı ?

Dava arkadaşı olabilirsiniz bu yanlışına göz yummak demek değil'ki bi kere burada davayı sorğulamak gerekiyor ben buradan sesleniyorum Hükümetimize vede kanaat önderlerimize eğer bu ve bunun gibi çürük içi kokmuş olaylar var ise hemen ortaya çıkarılsın Hizmet eri olmak adına bu yakışır.

Gerçeklerin üstü ne kadar örtülsede bir gün ortaya çıkar felaket tellalı olmak değil gayem fakat yakıştıramadım ve üzüldüm vebal almasın kimse herkes varsa birileriyle alakalı çıksın ve bu gün açıklasın yarın çok geç olmadan 8 Haziran'dan sonra açıklayacağını söyleyen Sayın Bülent ARINÇ bence doğru yapmıyor kendisi emekli olacak o tarihte, O güne kadar herşeyin gizli kalması hangi vijdana sığar yasa değişse kılıf bulunsa bu duruma kendisi ve Ak Parti adına zarar gelmemesi için olduğunu ifade ediyor bence esas zarar böyle geliyor tekrar söylüyorum gerçekleri bu gün açıklamalı kim neyi biliyorsa.

Sevgiyle Kalın...

Sivil Toplum Örgütleri Derneği

Genel Başkanı

Halil KOCAKABAK

YORUMLAR

  • 0 Yorum