Gezi Parkı Eylemleri'nin Gerçek Yüzü‏
Reklam
Halil Kocakabak

Halil Kocakabak

Gezi Parkı Eylemleri'nin Gerçek Yüzü‏

02 Haziran 2015 - 08:14

Merhaba sevgili okurlarım...

Gezi parkı eylemlerinin ikinci yıl dönümü diye ha gayret deyip yola çıkanlar bu sene aradığını bulamadı.

Çok şükür ki herkes gerçekleri yavaş yavaş da olsa görmeye başladı. Şahsen ben gezi parkı denilince aklım ve yüreğim İstanbul Taksim Gezi Parkı'ndaki ağaçların kesilmemesi için oturma eylemi yapan Yeşilaycı Doğa'yı korumak amacı ile orada nöbetleşen sessiz eylemciler aklıma geliyor.

Sonrasında marjinal gurupların kullanmaya kalktığı Gezi parkı eylemleri Memleketimize ve Milletimize sayısız can ve mal kaybı olarak fatura edildi.

İçim sızlıyor Ülkemizde oynanan oyunlara Bu Birlik ve Beraberliğimizi bozmaya kimin hakkı var?

İnanın bu kötülüğü bize dış Ülkeler yapamaz; yani yapmaya kalkamaz. Onun içinde bizi içeriden çökertmeye, bitirmeye, parçalamaya kalkıyorlar.

Rabbim Devletimizi Milletimizi esirgesin ve korusun. İnanın olan yine gariban Ahmet'in Mehmet'in çocuğuna oluyor.

Bizim vijdan akıllarımızla oynamaya kalkıyorlar. İnanın kardeşlerim Devlet evinde oturan masum bir insanı alıp götürmez veya joplamaz eğer sen toplumun huzur ve ahlakını bozucu hareket yapmıyorsan yasa dışı bir işe şiddete örgütlemiyorsan hiç bir şekilde Devlet'in güvenlik güçleriyle karşı karşıya gelmezsin.

Anadolu'da Bizim'de bildiğimiz çok eski bir söz vardır, Devlet Başa Kuzğun leşe, eşkiya Dünya'ya Hükümdar olmaz.

Biz Biriz Birlik içinde yüz yıllardır yaşıyoruz Dünya'da Destan olan Çanakkale zaferimiz bunun en somut örneğidir unutulmaz unutulmayacak Laz, Kürt, Çerkez, Türk, Nedir bizi birbimizden ayıran hepimiz aynı kıbleye dönmüyormuyuz ?

Maksat Gezi parkında eylem değldi kardeşlerim, "İlk Eylem Yapanları Kast etmiyorum" Bana göre Demokrasi isteyen demokratik davranmalı bunun gereği budur, Saygılar.

Sivil Toplum Örgütleri Derneği

Genel Başkanı

Halil KOCAKABAK

YORUMLAR

  • 0 Yorum