Seçim Oldu; Sonuçta Olsun Artık‏
Reklam
Halil Kocakabak

Halil Kocakabak

Seçim Oldu; Sonuçta Olsun Artık‏

18 Haziran 2015 - 08:02

Merhaba sevgili okurlarım,

Türkiye 2015 Genel seçimleri için sandığa gitti ve oyunu kullandı.
Peki sandıktan ne çıktı?

Şu an itibarı ile daha bir sonuç yok, hesaplamalar var; Koalisyon hesaplamaları... Elbette milletin oyu önemli, seçimler önemli, fakat beni korkutan eski dönemlerdeki gibi üçlü koalisyon hükümetlerindeki yapılan hataların yapılabilme olasılığı...

Resmen bir kısır döngü yaşanıyor koalisyon hükümeti olunca, aslında bu çok yanlış. Milletin seçtiği partiler değilmi sandık sonuşlarından çıkan? Evet öyle fakat seçilmiş partiler bu durumu gözetiyormu işte orası tatışılır.

Ben dilerimki koalisyon hükümeti veya erken seçim her ne olursa olsun en kısa zamanda sonuçlanmalı bu durum geçen zaman Ülkemizin lehine işliyor zarar gören yine bu Millet olacak, Milletimiz geçtiğimiz eski dönemlerde çok zararlar gördü koalisyon hükümeti kurulması aşamasında, Şu ana kadar yapılmış eldeki kazanımların kaybedilmemesi çok önem arzediyor hiç bir parti Genel Başkanı kendi egosu uğruna Ülkemiz ve Milletimize zarar verip çile çektiremez buna hiç bir kimsenin hakkı yok.

Diyeceğim oki artık insanlar geçmişteki kötü günlere dönmek istemiyor, ve bunu yaşatmaya hiç kimsenin hakkı yok bir an önce Vatan Millet için Hayırlısı neyse o olsun herkes işine gücüne yatırımına bakmalı giden gün ömürden..

Sevgiyle kalın.

Sivil Toplum Örgütleri Derneği

Genel Başkanı

Halil KOCAKABAK

YORUMLAR

  • 0 Yorum