Türk Adaleti bir Şehit daha verdi.
Reklam
Halil Kocakabak

Halil Kocakabak

Türk Adaleti bir Şehit daha verdi.

01 Nisan 2015 - 19:54

Merhaba sevgili okurlarım...

Ne kadar garip değil mi teröristler elini kolunu sallayarak Çağlayan Adalet sarayına girip Devlet ile pazarlık yapmaya kalkıyorlar ve bu durumun sonucu da Savcımızın Şehit Düşmesi ile noktalanıyor.

Teröristlerin Kimlik bilgileri;

Şafak Yayla Doğum yeri: Zonguldak Doğum Tarihi: 1991

Bahtiyar Doğruyol Doğum yeri: Ardahan Doğum Tarihi: 1987

Savcımızın Görevi başında Şehit düşmesiyle sonuçlanan bu eylemin başındakilerin en kısa zaman'da cezalarını çekmesini diliyorum.

Bu iki teröristi tarih asla unutmayacaktır fakat bu savcımızıda asla geriye getirmeyecektir; Nasıl bir hak ve adalet arayışıdır ki terör suçu işleyerek ve görevi başındaki Savcımızı Şehit ederek sonuçlandırılıyor; Basına yaptıkları ilk açıklamada savcıyı vuracakları konusunda net olduklarını ifade eden teröristler adliye'ye hangi zihniyet ile gittiklerini belli etmişlerdir.

Bunlara meydan verilmemeli karara vardırılmamış bir dava süre geliyor siz silahlanıp Devletin Adliye Sarayında bir savcıyı rehin alarak pazarlık ediyorsunuz ve sonucunda da savcı şehit düşüyor; Bunun ne affı nede telafisi yoktur.

Hiç bir şekilde samimiyetine inanmadığım sözde gezi parkı eylemi olayları ile başlayan fakat maksadını aşarak marjinal gurupların eline geçen eylemler Tüm Ülkemize maddi manevi çok büyük zararlar vermiştir.

Bu zararların bir diğer olumsuz yüzünüde Dış Ülkelerce ve ABD tarafından gördük ve yaşadık fırsatçı Politikalarını gene devreye soktular ve Ülkemizi karıştırmak adına fırsat bu fırsat dediler;

O çok dillerine doladıkları Avrupa Birliğinde dağılma aşamasına gelen Avrupa Birliğinde bizim ne işimiz var Allah aşkına biz onların peşinde elimizde evraklar dosyalar ile koşarsak daha çok ötekileştiriliriz Bizi hiç bir Arap Ülkesi veya kendi boyundurlukları altındaki Ülkeler ile karıştırmasınlar.

Terör Dünya'nın neresinde olursa olsun her türlüsüne karşıyım bu bir İnsanlık suçudur. Terör suçları hiç bir Ülke'de kabul görmemeli; ilerlemiş Ülke'ler bu konuda ortak çözümler üretmelidirler bir taraftan önlemler alınırken diğer taraflardan beslenen nemalanan bu terörün nasıl sonunun gelmesini bekliyoruz ki?

Hiç ummadığımız Ülkeler karışabilir ve öylede oldu gene olmayacak diye bir şey yok Teröre karşı demir yumruk olmanın zamanı geldi; Gün geçtikçe meydanı boş sanan bu şuursuz zihniyetlilerin sesleri daha da çok çıkıyor içten içe Çağlayan Adliyesinde yaşanan elim olayda Savcımızın kanı yerde kalmamıştır.

Önemli olan bundan sonra bu gibi terör saldırılarına göz açtırmamak lazım asla.

Sonuçlanmamış bir dava halen mahkemesi süren bir davanın işleyişini degiştirip sözde adalet aramak için bunları yapacaksınız öylemi her şekilde haksızlık var bir ailenin ocağına ateş düştü ne için yapıldı bu eylem yalnış olduğunu düşündükleri bir karar mı alınmıştı hayır işte bunun adı terör'dür.

Terörün her türlüsünü lanetliyorum bu duruma İnsanlık olarak sessiz kalmamalıyız.

Sevgiyle kalın...

Sivil Toplum Örgütleri Derneği

Genel Başkanı

Halil KOCAKABAK

YORUMLAR

  • 0 Yorum