Astroloji Fal Değil; Kaderdir!
Reklam
Meral Karaca

Meral Karaca

Astroloji Fal Değil; Kaderdir!

13 Ocak 2015 - 15:52

Sevgili okurlarım ;

Gazetem İzmir'de sizlerle buluşup Astroloji, tarot, burç yorumları, rüya yorumları, kozmik yaşam, pozitif enerji, spiritüel yaşamın kolları, kişisel gelişim v.b. konulardaki yazılarımı siz değerli okuyucularımla paylaşmaktan mutluluk duyacağım. Bu onuru bana bahşeden, İzmir'in duayen gazetecisi ve televizyoncusu başarılarına her geçen gün bir yenisini ekleyen, örnek insan, değerli Salih Erkeğe teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.

Uzman Astrolog: Meral Karaca

İzmir de doğdum, İzmir de büyüdüm. İzmir'i ve insanlarını çok seviyorum. On yıl boyunca Almanya, Hollanda, Avusturya v.b ülkelerde yaşayan sevgili Türk gurbetçilerimizin, telefon ile canlı yayına bağlandığı, ulusal bir kanalda rüya yorumları, burç yorumları yaptım ve tarot baktım.

Özel insanlara, özel astrolojik haritalar hazırladım. Derin hissiyatımı astroloji eğitimiyle pekiştirdim. Otuz yıldır önceden hobim olan astrolojik yaşamla ilgileniyor ve bu konuda kendimi geliştirmeye devam ediyorum. Alsancak'ta ücretsiz seminerler veriyorum. Bazı gazetelere, astroloji ve spiritüel yaşamın kolları ile ilgili yazılar yazıyorum. Çiğli-Egekent'de KAHVE EVİ adı altında bir kafe işletiyorum. Sevgilerimi, birikimlerimle harmanlayıp, yüreği sevgiden geçen, acının ustalaştırdığı, Kafeme gelen ya da telefonla arayan, dünyanın dört köşesindeki nadide insanlara ışık tutmaya çalışıyorum.

Yüce Mevlanamız 'Bir mum diğerini tutuşturmakla, ışığından bir şey kaybetmez demiş. Her çeşit özel kahve tadları eşliğinde yapılan, kaliteli sohbet ortamları oluşuyor. İsteyenler kitap okuyor. Gençler satranç oynuyor. Çocuklar bulmaca çözüp, monopoli oynuyorlar. Doğum günü ve özel gün organizasyonları yapılıyor. Fhenk-shui ile ilgili özel takılar, taş, mum ve tütsüler satılıyor.

Hangimiz, gördüğü bir rüyanın etkisinde kalıp, yorumunu merak etmemiş, burç özelliklerini araştırmamış, bilinmeyene merak duymamıştır?

Spiritüelizm yelpazesi çok açık bir konudur. Astroloji;Fal değildir, kader değildir. Meteoroloji sayesinde hava şartları tahmin edilebiliyorsa, Astroloji sayesinde de, hayatımızın dönemleri tahmin edilip, tedbir alınabilir.

Astroloji: Gezegen ve yıldızların, insanlar üzerindeki etkilerini inceleyen en eski bilim dalıdır. Diğer bilimlerle de ilgisi olan Astroloji sayesinde, doğum haritasının yorumlanması ile, insanın kişiliği, hayatındaki önemli dönüm noktaları, zorlu dönemleri, şanslı dönemleri, kökleşmiş alışkanlıkları, yetenekleri, sağlık durumu ve daha bir çok özellikleri tespit edilebilir. Astroloji, kendimizi tanımamızda, güçlü yanlarımızı geliştirerek, zayıflıklarımızın üstesinden gelmemizde, kaliteli iletişimler kurmamızda bize yardımcı olur. Bu sayede, zorlandığımız, kısıtlandığımız dönemleri atlatıp, farkında olmadığımız, içimizdeki gücü ortaya çıkarabiliriz.

HAYAT...

İnsanın kendi potansiyeline ulaşabilmesi için,

Dikkatle, incelikle, muhteşem bir zekayla dizayn edilmiştir.

Yapman gerekeni yapamıyorsan,

Olamıyorsan, doğamıyor san, hayat çok acıtır,

Anlaman için, hırpalar, yorar.

Seni sen yapabilmek için, ne gerekirse yapmaya hazırdır.

'Psikoterapist: Ahmet Karagöz'

Sevin, paylaşın, gülümseyin, kucaklaşın. Mutluluğu kendinize sürmeden, başkasına bulaştıramazsınız.

Burcunuzun yıldızı ile, parlamanız dileğiyle.

Uzm. Astrolog: Meral Karaca

Tel: 0 537 497 10 07

KAHVE EVİ: 8050 Sokak.. No: 13 Egekent-Çiğli / İZMİR

YORUMLAR

  • 0 Yorum