Seni etkileyen herşey , yaydığın enerji sisteminin evren denen...
Reklam
Meral Karaca

Meral Karaca

Seni etkileyen herşey , yaydığın enerji sisteminin evren denen aynaya çarpıp , tekrar sana yansımasıdır…

03 Nisan 2015 - 15:05

Söz sihirdir...

Ağzımızdan çıkan en küçük bir söz bile tüm vücudumuza ve evrene yaydığımız bir emirdir. Odaklandığımız düşünceler ve sıkça ağzımızdan çıkan sözler, gerçekliğimiz olmaya başlar... Bu güne kadar kim bilir kimler, size neler söylediler ve hiç denemeden kabul ettiğiniz kodlamalarınız oluştu... Ancak bunların artık önemi yok. Önemli olan nasıl bir SİZ YARATMAK İSTEDİĞİNİZ. Hayal ettiğiniz sizi yaratırken kelimelerin, hedefinize uygun olumlama cümlelerinin gücünü unutmayın. Bu cümleleri, boş kaldığınızda, araba kullanırken, uykuya dalmadan önce, aynaya bakarken, sık sık yüksek sesle tekrar edin. Baştan size inanılması zor gözükse de, tekrarlarınızın yirmi birinci gününde bilinçaltınız, sinyalleri almaya başlayacaktır. Kendi olumlamalarınızı yazarak kendiniz oluşturun. Özenerek sayfalar dolusu yazın

YAZI EVRENLE YAPTIĞINIZ BİR SÖZLEŞMEDİR.

Yazarken dikkat etmeniz gerekenler:

1- Olumlama cümleniz olumlu olsun. Örneğin: Hasta olmak istemiyorum yerine, Sağlıklıyım gibi tamamen olumlu kelimelerden seçilmiş kalıplar kullanın... Ayrıca cümlelerinizi gelecek zaman yerine şimdiki zaman veya geniş zaman kipinde kurun... Mutlu olacağım demek yerine, çok mutluyum deyin. İstiyorum ifadesinden kaçının, Mutlu bir hayat istiyorum demek yerine, mutlu bir hayata sahibim deyin. 'SAHİBİM' dediğinizde, tüm hücreleriniz, o andan itibaren, mutlu bir hayata sahip olduğu komutunu alır ve size bunu yaşatmaya başlar.

2- Cümleler hedefinizi net içersin. Zayıflıyorum gibi, sonunun nereye gittiği belli olmayan cümleler kullanmayın. Varmak istediğiniz hedef kiloyu içine koyarak Örneğin; Elli kilo olduğum için şükürler olsun deyin.

3- Olumlamalarınız, başkalarıyla değil, tamamen sizinle ilgili olsun. Beni sevsin yerine, sevilmeyi hakediyorum ve çok seviliyorum deyin.

4- Olumlama cümleleri kullanırken, aynı zaman da da harekete geçmelisiniz.. Evrenin yasalarına göre, bir şey almak için,bir bedel ödemelisiniz. O da harekettir.

ÖNCE GEÇMİŞTEN KURTULUN, YÜZLEŞİN VE AFFEDİN

Affetmek zaferin zekatıdır.

Kendi aydınlığın senin içinde ara ve bul.Gerçeğin düşlerle bölünmesine, düşlerin gerçeğin altında ezilmesine izin verme.Haydi şimdi kalk yerinden, toprak bir kaseye koyduğun adaçayı dallarını yak ve doğanın sendeki ve mekanındaki negatif enerjileri temizlemesine katkıda bulun ve ilk adım olarak yazacağım olumlamayı en az yirmi bir gün yüksek sesle tekrar et..

Dünyadaki en önemli kişiye, yani kendine inan…

Unutma ki ALLAHIN yüzüncü ismi sensin

Haydi başla yaratmaya...!!!!

DEĞİŞİMİN KENDİSİ OL

Şimdiye kadarki tüm yaşanmışlıklarımı, öfkelendiğim, kırdığım ve üzdüğüm ve üzüldüğüm tüm olay ve kişileri af ediyor, kendimi özgür bırakıyorum. Duygularım günden güne güçleniyor, geçmişimden aldığım dersle bugünümü ve yarınımı şekillendiriyorum

YAŞADIĞIM HER ANIN TADINI ÇIKARIYORUM

..........yı, ..........yı affediyorum, böylece ruhum özgürleşiyor, bedenim rahatlıyor. Duygularım doğal haline dönüyor...

Aşkı, neşeyi, özgürlüğü, güveni, sadakati, huzuru, mutluluğu, bereketi, zenginliği, gençliği, pozitif enerjiyi seçiyorum.

Kalbimin kapılarını, sevgi ile ardına kadar açıyorum. Harikulade bir sevgilinin yaşamıma girmesine izin veriyorum.

Hayatıma sadece sağlıklı, mutlu, huzurlu, güven ve sadakat dolu ilişkileri çekiyorum.

Yumuşak sesle konuşuyor, sevgi dolu ifadeler kullanıyorum.

Sevgi dolu uyumlu ilişkiler içindeyim.

Gittiğim her yerde, mıknatıs gibi sevgiyi üzerime çekiyorum. Herkes bana beğeni dolu gözlerle bakıyor.

Güçlü güvenilir dostluklar kuruyorum.

Hayatla uyum içinde ilerliyorum, kendimi seviyorum. Her köşede yeni bir mutluluğun beni beklediğini biliyorum.

Beklentilerimden özgürleşiyorum ve kendimi, ilişkinin akışına bırakıyorum.

Ömür boyu, sonsuza dek sürecek, insanlığa örnek aşk olarak gösterilecek, aşkımızın, güvenimizin, sadakatimizin, bereketimizin, katlanarak artacağı, hayırlı ve şifalı bir evliliği seçiyor ve yaşıyorum...

Sevgili okurlarım siz örnekleri ve ayrıntıları çoğaltarak yazın.

Biz değişirsek , dünyada değişir...

KENDİ SİHRİNİ YARATABİLENLER,
ANCAK VE YALNIZCA,
KENDİ KENDİNE YETEBİLENLERDEN ÇIKAR!

Hoşça, dostça ve sevgiyle kalın....

Uzm. Astrolog: Meral Karaca

Tel:0 537 497 10 07

KAHVE EVİ
8050 Sokak No: 138/12
Egekent-Çiğli / İZMİR.

YORUMLAR

  • 0 Yorum