Kırk kere dedim Kuantum oldu!
Reklam
Nazlı Saraç Orak

Nazlı Saraç Orak

''Naz'ca Bir Şeyler''

Kırk kere dedim Kuantum oldu!

26 Ocak 2015 - 12:59

Selam ve sevgilerimle herkese mutlu bir hafta diliyorum.

Çocukluğumdan beri insanın tek hedefinin mutluluk olduğunu düşünürüm. Tabii bu herkese göre değişen bir durum sebebiyle olur. Kimi para sahibi olmaktan, kimi parayla elde edeceklerinden, kimi bir tatlı sözden, kimi çok sevilmekten, kimi yaptığı işten, kimi mevki ya da iktidar sahibi olmaktan. Ve bu örnekleri çoğaltabiliriz. Sonuçta herkesin tek amacı mutlu olmak. Bu duyguyu başkalarını da mutlu edecek yararlılıkta yaşamamızı öneriyor ve diliyorum hepimiz için.

Mutluluğun huzur duygusunu da beraberinde getirmesi çok önemli. Öncelikle kalbimizi güzel duygularla besleyip, dilediğimizi isteyebiliriz. Bunu düşünce gücümüzle beynimize gönderdiğimiz komutlarla kolaylıkla yapabiliriz.

Yani hayatımızın efendisi olmak elimizde. Ancak beynimizde oluşmuş düşünce kalıpları bizi bu konuda zorlaştırabilir bazen. ''Bu yöntemi defalarca denedim olmuyor'' diyenlerdenseniz emin olun tek sebep bu. Onlar sınırlı ve engelleyici düşüncelerimizdir. Demek ki ilk yapmamız gereken bu kalıpların yerine sınırsız ve güçlü düşüncelerimizi koymak olacaktır.

Bunları yaparken farkında olsak da olmasak da fiziksel bir kural uyguluyoruz.

Bilimsel olarak yüzyılın başında ortaya atılan Kuantum Teorisi ''Kuantum Düşünce Tekniği'' yöntemiyle son yıllarda hepimizin hayatına girdi bir şekilde. Bir çok kişi hedefine ulaşmak için bu teknikleri okumaya ve öğrenmeye çalıştı.

Bu yöntemle hayallerimizi düşüncemiz ve sözlerimizle gerçekleştirmemiz mümkün.

İş, eş, sağlıklı yaşam, mutluluk, bereket, bolluk, başarı, başkalarını daha iyi anlama, onlarla sağlıklı iletişim kurmak gibi tüm isteklerimize bu sayede ulaşabiliriz.

Nasıl mı?

Düşüncelerimizle fiziksel maddenin enerjiye dönüştüğü alana gireriz. Orda bizim düşünce enerjimize yanıt veren atom altı parçacıklarının hızla enerjiye dönüşmüş haliyle karşılaşırız. Bize itaat etmekten başka görevleri olmayan bu enerji parçacıklarını ben Alaaddin'in sihirli lambasından çıkan cine benzetirim. Dile benden ne dilersen dediğini duyabilirsiniz. Hem de üç değil sınırsız dilek hakkınız vardır. Tek yapacağınız engelleyici düşünce kalıplarınızı yok edip, güçlü düşüncelerinizle ''istemek''.

Bazen lafın başını alıp gitmesine izin vermek gerekir. Mutluluk, Kuantum Tekniği derken peşine takıldığım kelimeler sayesinde dillendirdiğimiz düşüncelerimizin gerçekleştiğini anlatan geleneksel sözlerimizin içinde buluyorum şu an kendimi.

Kırk kere dersen olur

İyi diyelim iyi olsun

Yok deme yokluk gelir

İyi düşün iyi yaşa

Bu sözleri bir ya da bir kaç büyüğümüzden hepimiz defalarca duymuşuzdur.

Peki dedelerimiz ve ninelerimizin Kuantum yöntemi sizce kaç yüzyıllık?


İYİ DÜŞÜNDÜM ATOMU PARÇALADIM

CİN'İ LAMBADAN ÇIKARDIM

DİLEKLERİMİ GÖKYÜZÜNE SALDIM

MUTLUYUM... MUTLUYUM

KIRK KERE DEDİM KUANTUM OLDU!

Nazlı Saraç Orak (Naz'ca)

YORUMLAR

  • 0 Yorum