Büyük Hayal Kırıklığı
Reklam
Şirin Kurban

Şirin Kurban

Şirin'in Penceresi

Büyük Hayal Kırıklığı

14 Ağustos 2015 - 13:02

Maalesef uzun zamandır kurulmaya çalışılan "Büyük koalisyon " görüşmeleri büyük bir hayal kırıklığı ile neticelendi. Aslına bakarsanız ben kendi adıma bu sonuç karşısında hiçbir şaşkınlık hissi yaşamadım. Bildiğin duyduğun birşey mi vardı derseniz hayır öyle bir kulis bilgisine sahip değildim ancak siyaset kurumuna güven öylesine zayıflamış durumda ki sanırım ben de bu durumdan etkilenerek kendimi bu sonuca hazırlamıştım.

Ne var ki her ne kadar bu sonuca hazırlıklıydım , şaşırmadım desemde üzülmediğimi söyleyemeyeceğim. Zira memleket öylesine sıkıntılı bir dönemden geçiyor ki , bu sürecin arkasında geniş bir halk kitlesinin desteği olan bir koalisyon hükümeti ile yönetilmesi kendi adıma en doğru en makul çözüm yolu olacaktı. Maalesef ülke olarak siyasilerimizin engin görüşleri ve politika becerileri sayesinde kendimizi bir kez daha sıkıntılı bir yola soktuk gibi geliyor bana.

Maalesef artık zaten en başından beri sıklıkla dillendirilen erken seçim masadaki tek seçenek gibi duruyor. Ve yine maalesef bu da her gün memleketin her bir yerinden gelen şehit haberlerinin arasında sıkıntılı, bol kavgalı ve koşuşturmacalı günlerin bizi beklediğinin habercisi niteliğinde. Ne diyelim hayırlısı olsun...

Haftaya görüşmek üzere hoşça ve sevgiyle kalın

YORUMLAR

  • 0 Yorum