Yine Yeni Yeniden Seçim Süreci...
Reklam
Şirin Kurban

Şirin Kurban

Şirin'in Penceresi

Yine Yeni Yeniden Seçim Süreci...

18 Eylül 2015 - 10:45

Aslına bakarsanız Ülkenin son günlerde içerisinde bulunduğu durumdan dolayı her gün yüreklerimizi dağlayan Şehit haberleri ile sarsıldığımız ekonominin çok ciddi s.o.s sinyalleri verdiği bu ortamda ve üstelik son seçimlerin üzerinden de henüz daha üç ay gibi kısa bir süre geçmiş olması nedeni ile yeni bir seçimi uygun bulmuyorum . (Ki bu konu ile ilgili görüşlerimi daha önceki yazılarımda belirtmiştim) Ancak ne var ki, mevcut siyasi partilerimizin bu yöndeki irade beyanları neticesinde Kasım'da yapılacak erken seçimin startını vermiş bulunuyoruz . Ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.

Bende bu yazımda yoğun Ülke gündeminden ötürü son zamanlarda ihmal ettiğimi fark ettiğim güzel İzmir’imin yerel siyasetine değinmeyi istiyorum. İzmir’de aralarında yoğun rekabet yaşanacağı iki partiden biri olan CHP, Perşembe günü Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu Başkanlığında toplanan Merkez Yürütme Kurulu kararı ile 1 Kasım seçimlerinde İzmir vekil adayları listesinde bir değişikliğe gitmemeyi uygun gördü. Yani demek ki CHP yönetimi 7 Haziran seçimlerinde alınan sonuçtan memnun gözüküyor buna karşın rakibi Ak Parti'de ise önümüzdeki seçimlerde 7 Haziran seçimlerinden daha büyük beklentinin olduğunu söylemek isterim. İzlenimlerime göre Ak Parti bu beklentisini karşılayacak adaylar ve teşkilat yapılanması ile ilgili oldukça titiz bir çalışma içerisinde zaten doğrusuda bu. Zira CHP'nin kalesi gibi gözüken İzmir’de Ak Parti'nin beklediği başarıyı sağlayabilmesi için son derece ince eleyip sık dokuyarak işe sıkı tutmaktan başka çaresi yok. Bende hafta içerisinde kulağıma gelen haberleri teyit etmek, yeni oluşumlarını ve teşkilatın heyecanını birebir gözlemlemek amacı ile Ak Parti Bayraklı ilçe teşkilatından aldığım bir davet üzerine dün akşam Bayraklı Kadın Kollarının düzenlemiş olduğu toplantıya iştirak ettim. Perşembe akşamı gerçekleşen bu toplantıda Ak Parti Bayraklı Kadın Kolları Başkanı Sayın Ferah Aydınlıoğlu ile yapmış olduğum görüşmede 1 Kasım seçimlerine büyük bir şevk ve heyecan ile hazırlandıklarını, seçimlerden iyi bir netice ile ayrılacaklarına yürekten inandıklarının mesajını aldım.

Seçimlere katılacak olan tüm partilere şimdiden başarılar diliyor, Ülkemiz ve İzmir’im için en hayırlı neticenin çıkmasını ümit ediyorum .

Haftaya görüşmek üzere Sevgiyle Hoşçakalın…

YORUMLAR

  • 0 Yorum