Türkiye'nin geleceği vahim‏
Reklam
Ümit Aydın

Ümit Aydın

Türkiye'nin geleceği vahim‏

04 Aralık 2014 - 15:43

Başlık acı oldu ama giriş komik olacak sevgili okurlar. Kim ne derse desin, ne yazarsa yazsın, çizsin ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün egemenlik kayıtsız ve şartsız milletindir deyimini aklından çıkarmamasi gerekiyor. Gerekiyor gerekmesine de gelin görün ki Atatürk'ü dilinden düşürmeyen, onun çizgisinden gidiyoruz, devrimleri ilkemiz diyen 6 oku sahiplenen partinin lideri Kemal Kılıçdaroğlu bu deyimden bi haber...

Neden mi; bu ülkede tek partili rejimin adıdır CHP; yani ilk Meclisi açmış, ilk koltuğa oturmuş, en eski CHP gerçi şimdilerde eski CHP'yi beğenmiyor olacak ki yeni CHP'den bahsediyorlar bizde merakla bekliyoruz.

Neyse konuyu dallandirmaya gerek yok. 2002 yılından önce bu ülkede Ak Parti mi vardı CHP mi? Kılıçdaroğlu sanırım bununda farkında değil ki 2002 seçimlerinde Ak Parti'nin aldığı oy % 34 koltuk sayısı % 64 gibi söylem ile seçim barajını eleştiriyor.

İyi de Ak Parti de % 10 seçim barajı ile iktidar oldu. Sonrasında oylarını arttırarak mecliste en fazla sandalyeye sahip oldu. Ey CHP sen yılların partisi konumunda iken niçin bu millet sizi % 34 ile % 64 koltuğa sahip olmanıza izin vermedi hiç düşündünüzmü acaba?

Unutmayınız ki egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.

Siz şimdi bu eleştiriniz ile savunduğunuz ve sahiplendiğiniz 6 oka ters düşmüyormusunuz. .

Bakın ekranların başında 4 yıl şans verin diyorsunuz.

Emekli, işçi, memur halka sesleniyorsunuz. Memnunsaniz gidin Ak Parti'ye oy verin Ak Parti orda diyorsunuz.

Ama sonra memnun değilseniz bize verin diyorsunuz...

Belki memnun olmayanlar size oy vermeyi düşünmüştür Türkiye'yi İzmir gibi yapacağım gafina kadar...

Sayın Kılıçdaroğlu siz hiç İzmir'de niçin oy aldığınızı araştırdınız mı acaba? Öyle görünüyor ki sizi İzmir konusunda yanlış bilgilendiriyorlar...

İzmirliler İzmir'de CHP hizmet ediyor diye oy vermiyor malesef. Zaten her seçime baksanız Ak Parti'nin oylarının arttığını GÖRECEKSİN.

İzmir'de bu denli yüksek oy almanızın en büyük sebebi bence sizin ya da CHP örgütünün başarısı değil.

Siz İzmir'de ulaşım, sanayi, şehir içi trafik, kentsel dönüşüm, iletişim, bürokrasinin, alt yapının, yapılan ihalelerin dört dörtlük olduğunu mu sanıyorsunuz? Pardon ama İzmir'de size oy veren insanlar bile Türkiye'yi İzmir gibi yapacağım derseniz % 20 oyu bile rüyanızda görürsünüz. .

Şahsi olarak bir önerimi söyleyip yazıma son vereceğim.

Siz eski yeni CHP fark etmez.

Bu millet ne zaman taraflı veya tarafsız görsel medya da.

Kılıçdaroğlu'nun bugünkü gündeminde Ak Parti vardı demiyecek.

Gündeminde Türkiye vardı diye yayına başlayacak.

İşte siz o zaman % 10 barajına takılı kalmayacaksınız.

YORUMLAR

  • 0 Yorum