Paralel Örgütün Dolandırdıkları Ne Olacak?
Reklam
Ümit Bora

Ümit Bora

Çevreci-Yazar

Paralel Örgütün Dolandırdıkları Ne Olacak?

27 Temmuz 2016 - 22:35

Konu darbeden 1 yıl evveline kadar gidiyor, resmi makamlarca aktarıldı!

Bu yüzden çok rahat yazıyorum.

Son 5 yılda 4 yakından tanıdığım vatandaşımız (PDY) paralel örgütün devlet içinde yapılanmasından çok büyük zararlar gördüler.

Konuyu Başbakanlık BİMER ve ilgili Bakanlıklara defalarca yazdık, suç duyurusunda bulunduk.

Her defasında bu devlet içinde çok organize olmuş terör örgütü, çakma soruşturmalarla "yok böyle bir şey, memurlarımız suçsuzdur" diye akladılar, BİMER'i bile kandırdılar.

Yılmadık yine yazdık, yine yazdık bu defa mahkemelere intikal etmiş davalardan elde ettiğimiz resmi evraklardaki çok sayıda sahteciliği kanıt olarak verdik.

Yine soruşturmalar, yine müfettişler bilgi edinme yasasına göre yazdığımız 15 gün içinde sonucunu istediğimiz 80 sayfalık dosyalar için bir baktık "soruşturma sürüyor" diye zarfında ve resmi yazıda kırmızı "GİZLİDİR" damgalı yazılar tarafımıza gönderildi, sonucu bir türlü resmi olarak açıklayamadılar. (Bu son yazılar FETÖ terörist darbesinden yaklaşık 15 gün önce elimize ulaştı.)

Güya hukukumuzda BİLGİ EDİNME diye bir yasamız var tam 4 aydır yasa uygulanmıyor, çiğneniyor.

Kimler yapıyor bunları? Devlet içinde çok organize olmuş Paralel örgüt.

Siz şimdi diyeceksiniz ki bu resmi başvurularınızda "paralel yapıdan" bahsettiniz mi?

Evet açık ve net bu işlerin altında paralel örgüt ve bu örgütün maşa olarak kullandığı yardımcı taşeron paralel örgüt elemanları var dedik.

Bu maşa elemanlar örgütü arkalarına almışlar, her türlü yasalara aykırı suçları hemen her gün işliyorlar, kimseler onlara asla dokunamıyorlardı.

Yenigün gazetemiz bir köşe yazımda "İzmir Karaburun'da ehliyetsiz hatta ilkokul diploması dahi olmayan bir trafik canavarını tam 3 kez Jandarma ekiplerine yakalattım, ertesi gün yine ehliyetsiz araç üzerinde geziyordu demiştim".

İşte o trafik canavarının son FETÖ terörist darbesi ile nasıl örgüt tarafından korunup kollandığı net olarak ortaya çıkmıştır diyorum.

5 yılda 4 arkadaşımızı bu paralel örgüt ve maşaları tam 150 bin TL dolandırdılar.

Sadece bununla kalsa iyi!

Devletin ormanlarına, tarihi çeşmelere define bulma umuduyla, devletin ve şahısların haberleri ve izinleri olmadan topraklarını sürüp ekip biçtiler hatta toprakları yasalara aykırı araçlarına yükleyip bahçe toprağı diye sattılar, büyük kazançlar elde ettiler.

Dahası son darbeden 1 hafta önce tam 1.5 milyon TL AB hibesini alıp kırışmak üzerelerken Başbakanlık ve bakanlığa yazıp uyarmamla inşallah para bu suç örgütüne teslim edilmeden engel olmuşumdur diyorum, sonucunu merakla bekliyorum.

Sonuç olarak bu PDY organize terör örgütü devletin resmi kayıtlarında, devir alım ve tescilinde, her türlü sahtekarlıkları yaptıkları gibi masumlarca atılan imzaları yok edip yerine sahte imzalar attıklarının kanıtlarını mahkemeler vasıtasıyla elde ettik.

Maalesef şu ana kadar yazışmalarımızdan sonuç alamadığımız gibi, 1.5 milyon TL AB hibesini deşifre ettim diye tesadüf mü bilmiyorum tarafıma gelen bir ihbar telefonu ile can ve mal güvenliğimin tehlikede olduğu söylenince Jandarmayı aradım tedbirler aldırdım.

O gece gelmediler ama bir baktım 2 saat sonra TV'lerde FETÖ darbesi oldu deniyordu.

Aklıma takıldı bu 1.5 milyon TL AB hibesini alacak insanlar (bende isimleri adresleri kayıtlı) demek ki FETÖ darbesinden haberleri varmış, tesadüf olamaz aynı gece bana baskına geleceklerdi diye düşünüyorum.

Sonuç olarak FETÖ terör örgütünden çok sayıda insan zarar gördüğü gibi 4 tanıdığım vatandaşımız da büyük paralar ile devletin içindeki örgüt elemanları tarafından dolandırılmışlardır.

Devletimiz mağdur olmuş, bu masum insanlara bir an önce el atmalı, FETÖ terör örgütü PDY elemenlarının verdikleri zararlar karşılanmadır diye çağrıda bulunuyorum.

Saygı ve sevgilerimle...

YORUMLAR

  • 0 Yorum