Reklam

Yücel'den aday olacaklara net mesaj!

CHP İzmir İl Örgütü, 24 Haziran’da yapılacak erken seçim kararının ardından çalışmalara start verdi.

Yücel'den aday olacaklara net mesaj!

CHP İzmir İl Örgütü, 24 Haziran’da yapılacak erken seçim kararının ardından çalışmalara start verdi.

Yücel'den aday olacaklara net mesaj!
21 Nisan 2018 - 09:59

CHP İzmir İl Örgütü, 24 Haziran’da yapılacak erken seçim kararının ardından çalışmalara start verdi. Seçime yönelik stratejileri belirlemek için yapılan ilk toplantıda ilçe başkanlarıyla bir araya gelen İl Başkanı Yücel, adaylık konusunda da “Aday olacaklar varsa ilk başta bize söylesin. Önce bizim haberimiz olsun” dediği öğrenildi.

CHP de seçim zirvesi: Yücel den aday olacaklara mesaj ve flaş karar!

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, 24 Haziran’da yapılacak erken seçime yönelik stratejileri belirlemek amacıyla bugün ilçe başkanlarıyla bir araya geldi.

Erken seçimin masaya yatırıldığı toplantıda İl Başkanı Yücel’in başkanları tek tek dinleyerek görüş ve önerilerini not aldığı öğrenildi.

Yol haritasına ilişkin fikir alışverişi yapılan toplantıda çalışmalara vakit kaybetmeden çalışmalara başlama ve alana inme kararı alındı.

“ADAY OLACAKLAR ÖNCE BİZE SÖYLESİN”

Toplantıda milletvekilliğine adaylık konusu da gündeme geldi. İl Başkanı Yücel’in başkanlara “Aday olacaklar varsa ilk önce bize söylesin. Önce bizim haberimiz olsun” dediği ifade edildi.

Adaylık için adı geçen isimler ise, Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü, Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar, Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ve Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Birlik.

DANIŞMA KURULU TOPLANTISI İPTAL

Diğer yandan CHP İl Yönetimi'nden başkanlar zirvesinde önemli bir açıklama geldi. 1 yıl sonra ilk kez 29 Nisan'da İl Başkanı Deniz Yücel başkanlığında yeniden toplanması planlanan İl Danışma Kurulu erken seçim kararının ardından iptal edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum