Reklam

AK Parti Buca adayı Mustafa Arslan sert çıktı: "Tüm külfet Buca'ya yüklenmiş!"

Cumhur ittifakı Buca Belediye Başkan adayı AK Parti'li Mustafa Arslan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ile esnaf ziyaretlerinde bulundu. Arslan burada yaptığı açıklamada, Buca'nın haksızlığa uğradığını, külfet olacak her şeyin Buca'ya yapıldığını ifade etti

AK Parti Buca adayı Mustafa Arslan sert çıktı: "Tüm külfet Buca'ya yüklenmiş!"

Cumhur ittifakı Buca Belediye Başkan adayı AK Parti'li Mustafa Arslan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ile esnaf ziyaretlerinde bulundu. Arslan burada yaptığı açıklamada, Buca'nın haksızlığa uğradığını, külfet olacak her şeyin Buca'ya yapıldığını ifade etti

AK Parti Buca adayı Mustafa Arslan sert çıktı:
29 Mart 2019 - 16:09

Cumhur ittifakı Buca Belediye Başkan adayı AK Partil'i Mustafa Arslan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ile esnaf ziyaretlerinde bulundu. Arslan burada yaptığı açıklamada, Buca'nın haksızlığa uğradığın ifade etti.

'Külfet getirecek ne varsa Buca'ya yüklenmiş'

Cumhur İttifakı AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Arslan, “Cezaevi, NATO, balık ve sebze halleri, haralar, mezarlıklar, hipodrom gibi bir ilçeye yük yapacak, külfet getirecek ne varsa, hepsi Buca’ya yüklenmiş” dedi.

Ak Parti Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan, bir bölümüne Büyükşehir Adayı Nihat Zeybekci’nin de eşlik ettiği esnaf ziyaretlerinde, Buca’nın haksızlığa uğradığını söyledi. Bugüne kadar Buca’da hep eksik olan yatırım ve hizmetlere dikkat çektiğini ifade eden Arslan, “Aslında bu madalyonun bir yüzü daha var. Bir de Buca’da olmaması gerekenler var. Cezaevi, NATO, sebze ve balık halleri, haralar, mezarlıklar, hipodrom gibi ilçeye külfet bindiren ne varsa Buca’ya getirmişler. Bu yüzden de ilçenin genelinde git gide bir varoşlaşma görüntüsü ortaya çıkmaya başlamış. Bu ilçe bu kadar yükü kaldıramaz. Zaten trafik ayrı bir dert, temizlik ayrı bir dert olmuş. Nüfus desen kalabalık, imarı kötü, ilçenin kapasitesini aşan sorunları var. Bu yüzden kendinizi, çocuklarınızın ve yaşadığınız yerin geleceğini düşünün ve bütün bu sorunlarla başa çıkabilecek, çok çalışacak olan adaya oy verin” diye konuştu.

'Buca'da öğrecilerin sosyal ihtiyaçları karşılanmamış'

Günlük seçim çalışmaları kapsamında öğrenci yurtlarının işletmecileriyle de bir araya gelen Arslan, Buca’dan öğrencilerin beklentilerini dinledi. Arslan, Buca’da üniversite gençliğine hitap edebilecek bir sinemanın dahi bulunmadığına dikkat çekerek, “Sonra diyorlar ki, ‘öğrenci neden Buca’da durmuyor, başka yerlere gidiyor’. Tabii durmaz! Öğrencinin hangi sosyal ihtiyacını karşıladın da Buca’da zaman geçirsin” dedi.

Borç olur ama yatırım da olur

Buca Belediyesinin mevcut borcuna, belediyeye açılan icralara ve belediye hakkında çıkan yolsuzluk haberlerine dikkat çeken Arslan, “İş yapan herkesin borcu olur. Borç yapmadan ilerleyemezsin fakat yaptığın borcun eğer bir esnafsan rafta karşılığı olur. Rafta malın yoksa sen açığa ticaret yapıyorsun demektir. Şimdi bu belediyenin borcu bu kadar olmuş ama Buca’da bir karşılığı yok!” diye konuştu.

CHP adayının Atatürk’ün arkasına sığınarak laiklik ve demokrasi söylemleriyle ve vatandaşı korkutarak algı operasyonu yaptığını da anımsatan Mustafa Arslan, “Bu söylemlerle vatandaşın oyunu aldıktan sonra Atatürkçülükleri bitiyor. Ama ben Atatürkçülük nasıl olunur onlara göstereceğiz. Bizim Atatürkçülüğümüz; ona yakışır şekilde vatandaşa, bu millete hizmet etmektir. Lütfen sizlerin güzel duygularını sömürerek oylarınızı alıp, sonra da yan gelip yatanlara bu kez izin vermeyin” dedi.

Yerel seçimlerde partilere değil, çalışacak ve ilçenin sorunlarını çözecek adaylara oy verilmesi gerektiğini tekrarlayan Arslan, “Manisa’da veya Eskişehir’de insanlar partiye bakarak mı oy veriyorlar? Hayır, aslında vatandaş kent yönetiminden, kenti yöneten kişiden memnun olduğu için oyunu veriyor. Doğru kişiler sizin sevdiğiniz veya sevmediğiniz bir partilerde olabilir. Kişiye bakın, ona göre oyunuzu kullanın. İzmir’in, Buca’nın gelecek 5 yılını heba etmeyecek şekilde oy kullanın” çağrısı yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum