Reklam

ALABAY AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

İzmir'de tanınan Alabay ailesi büyüklerinden Adnan Alabay'ın oğlu Emin Alabay yüzlerce davetlinin katıldığı törenle dünya evine girdi.

ALABAY AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

İzmir'de tanınan Alabay ailesi büyüklerinden Adnan Alabay'ın oğlu Emin Alabay yüzlerce davetlinin katıldığı törenle dünya evine girdi.

ALABAY AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
09 Mart 2020 - 10:15

İzmir'in iş ve siyaset alanında tanınan isimlerden Alabay ailesinin büyüğü Adnan Alabay'ın oğlu Emin Alabay yüzlerce davetlinin şahitliğinde Beyza Davaslıgil ile hayatını birleştirdi. İş ve siyaset hayatında 17 seçkin davetlinin şahit olduğu nikah töreninde ‘Evet’ diyen gençlerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.
YÜZLERCE DAVETLİNİN EŞLİĞİNDE EVET DEDİLER
Alabay ve Adaymur Turizm Şirketlerinin sahiplerinden Adnan Alabay'ın oğlu Emin Alabay ile özel bir şirketin endüstri mühendisi olarak görev yapan Beyza Davaslıgil'in Kaya Termal Convention salonunda gerçekleştirilen düğün merasimine yüzlerce davetli katıldı. Genç çift İş ve siyaset hayatında tanınan 17 kişinin şahitliğinde bir ömür mutluluğa evet dedi.

17 KİŞİ ŞAHİT OLDU
Genç çiftin Kaya Termal Convention salonunda gerçekleşen nikahında şahitliğini Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeria Mutlu, Ak Parti eski dönem milletvekili Necip Kalkan, Karşıyaka eski dönem belediye başkanı Cevat Durak, Karşıyaka eski dönem belediye başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Bitlis CHP İl Başkanı Veysi Uyanık, Otokent Yönetim Kurulu Başkanı Feyzi Demir, İZOTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Niyazoğlu, Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, İzka Yönetim Kurulu Başkanı Azad Yeşil, Anadolu Birlik Başkanı Koç Ali Al, iş insanı Akif Davutoğlu, turizmci Mehmet Akdede, iş insanı Muzaffer Köse, Öğretmen Duygu Manisalı ve İş insanı Muharrem Burak Lalegül üstlendi. Alabay ailesinin kirvesi olan Gazetem İzmir imtiyaz sahibi Salih Erkek'in de katıldığı düğün sonrası genç çift balayı tatili için Duabi'ye gitti.