Reklam

Anneler gününde pırlanta hediyeler!

Anneler gününde pırlanta hediyeler!

Anneler gününde pırlanta hediyeler!
09 Mayıs 2020 - 09:51

Anneler Günü Fırsatları
Anneler Günü’nde birbirinden şık hediyelerle sevdiklerinizi mutlu etmenin yolu, hazırladığımız listeden geçiyor. Gücü ve güzelliği vurgulayan mücevherler her daim olmazsa olmaz parçalardandı. Şimdi bu harika parçalara Zen Pırlanta kalitesi ile %50’ye varan indirimlerle sahip olabilirsiniz. Tüm modelleri bulabileceğiniz Zen pırlanta online sitesinde annenize uygun bir seçenek mutlaka bulacaksınız. Küpe, kolye ya da yüzük modelleri tam sizi yansıtan harika armağanlar haline geliyor. Yıllardır duyduğumuz her şeyin başı sağlık lafı şimdi çok daha anlamlı. Bu yıl Anneler Günü‘nde hediyemizi sosyal mesafeyi koruyarak vereceğiz. Her anın kıymetini bilerek yaşamaya çalıştığımız bugünlerde siz de annenizi mutlu etmek için birbirinden güzel tasarımlar arasından seçtiklerimize https://www.zenpirlanta.com/ adresinden göz atmalısınız.

Pırlanta Küpe

Kalp Pırlanta Kolye

En güzel hediye alternatiflerinden birisi pırlanta küpe. Sonsuz sevgi ve şefkati anlatan Pırlantalar şimdi annenizin kulaklarında parlayacak. Zen Pırlanta ışıltısı şimdi küpe modellerinden oluşan zengin koleksiyonuyla baş döndürüyor.

0.13 Karat Sonsuzluk Pırlanta Küpe

Hediye seçenekleri arasında ışıltısını en çok yansıtan pırlanta modelleri her zaman birinci sırada! Kaliteden ödün vermeyen ve özel tasarım mücevherlerle kendini şımartmayı seven kadınların tercihi özel parçalar kalitesiyle de büyülüyor. Anneler gününde en değerlinize yıldızların ışıltısını hediye edin!

Pırlanta Kolye

0.08 Karat Aşkın Ritmi Pırlanta Kolye

Pırlantanın, en çok tercih edilen formlarından biri de kolyeler. Evlilik tekliflerinde, yıldönümü, doğum günü gibi özel anlarda bir pırlanta ile sevginizi gösterebilirsiniz.

0.03 Karat Melek Kanadı Pırlanta Kolye

Yılın en özel günlerinden biri olan anneler gününde de ister eşinize ister annenize bir pırlanta kolye alarak onu çok mutlu edebilirsiniz. Bu nadide parçalar şıklığın ve asaletin simgesi olarak her devrin modasını yansıtıyor. Kolyeler yalnızca bir hediye değil aynı zamanda sonsuz bir hatırayı yâd ediyor. Pırlanta mücevherler nesilden nesle aktarılabilen aksesuarlardan olduğu için her zaman ilk sırada yer alıyor.

Pırlanta Yüzük

0.50 Karat Baget Pırlanta Yüzük

Anneler Günü’nde tercih edeceğiniz pırlanta yüzükler ihtişamı yansıtmasıyla, ömür boyu yanınızda olacak mükemmel bir hediye alternatifidir.

0.62 Karat Baget Pırlanta Yüzük

Renkli değerli taşlarla bezeli pırlanta yüzükler anneniz için harika bir hediye seçeneği. Birbirinden güzel taşlarla bezeli yakut, safir ya da zümrüt yüzüklerle unutulmayacak bir hediye verebilirsiniz. Özellikle evlerimizde geçirdiğimiz bu kasvetli günlerde pırlanta yüzüklerin derin duyguları barındırdığı bir gerçek.