Reklam

"ARTIK DAHA DİKKATLİYİZ!"

Pırıl Güzellik Merkezi Sahibi Burçin Altınçelep pandemi süreci sonrasında daha büyük bir titizlikle işlerine konsantre olduklarını ifade ederek:

"ARTIK DAHA DİKKATLİYİZ!"

Pırıl Güzellik Merkezi Sahibi Burçin Altınçelep pandemi süreci sonrasında daha büyük bir titizlikle işlerine konsantre olduklarını ifade ederek:

09 Temmuz 2020 - 01:37

İzmir’in Buca ilçesinde faaliyet gösteren Pırıl Güzellik Merkezi Sahibi Burçin Altınçelep, Covid-19 pandemi süreci sonrasında daha büyük bir titizlikle işlerine konsantre olduklarını ifade ederek, müşterilerini güvenle işyerlerine beklediklerini vurguladı.
Uzun süredir; make-up artistliği üzerine çalışmalar yaptıklarını ve Usta öğretici belgesi aldıktan sonra ise işyerlerini açarak cilt üzerine bakım ve tedaviler microblandng, kıl tekniği, kaş, İpekkirpik, zayıflama ve kuaför bölümü gibi faaliyetler gösterdiklerini belirten Altınçelep; “MEB Onaylı hijyen belgemizde bulunmaktadır. Bu covid-19 süreci çıkmadan önce nasıl dikkat ediyorsak şimdi daha da hijyenik ortamlarda çalışmaya özen göstermeye devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi.


Umut Erses: Bize kendinizi tanıyabilir misiniz?
Burçin Altınçelep: Öncelikle ben PIRIL GÜZELLİK Salon sahibiyim. İşimi 15 yıldır uzman estetisyen olarak yapmaktayım. Dokuz Eylül Üniversitesi mezunu olduktan sonra , bu mesleği yapmaya başladım. İlk olarak sınavlarına katılarak kalfalık ve ustalık daha sonra Usta Öğreticilik belgesi (öğretmenlik) belgeleri aldım. O sırada hem çalıştım hem birçok eğitimler almaya devam ettim. Çalışma hayatım estetik doktorları ve diyetisyenlerle çalıştım.

Umut ERSES: Salonunuzda yaptığınız ve uyguladığınız işlemler hakkında bilgiler verir misiniz?
Burçin ALTINÇELEP: Salonumda profesyonel olarak yaptığım işlemler; cilt üzerine bakım ve tedaviler microblandng, kıl tekniği, kaş, İpekkirpik, zayflama ve kuaför bölümü bulunmakta. Son 3 yıldır da mankenlere ve ajanslara profesyonel olarak da make-up artistliği de yapmaktayım. Birçok öğrencime makyaj - kaş ve kirpik eğitimi vermekteyim.
Umut ERSES: Önceki çalışma hayatınız hakkında bilgiler verir misiniz?
Burçin ALTINÇELEP: Çalışma hayatım estetik doktorları ve diyetisyenlerle çalışmakla geçti.

Umut ERSES: Sizi diğer salonlardan ayıran özellik nelerdir?
Burçin ALTINÇELEP: Bizim çalıştığımız ortam; hijyenik ve sterilidir ve MEB Onaylı hijyen belgemizde bulunmaktadır. Bu covid-19 süreci çıkmadan önce nasıl dikkat ediyorsak şimdi daha da hijyenik ortamlarda çalışmaya özen göstermeye devam ediyoruz.
Umut ERSES: Son olarak söylemek istedikleriniz nelerdir?
Burçin ALTINÇELEP: Merdiven altı salonları sağlığınız için tercih etmemenizi tavsiye ederiz.