Vatandaşlar bir türlü bitmeyen çalışmalara tepkisini "Bitmeyen kazı yapmışlar" diyerek gösterdi. Güzelyalı'da yaşayan vatandaşlar İZSU, Gediz Elektrik, Konak Belediyesi'nin ard arda yaptığı kaldırım çalışmalarının sürekli tekrarlanması nedeniyle sıkıntılı günler yaşıyor. 56 Sokak'ta esnaf dükkanlarını devredip satmak için harekete geçerken, hem otomobillerin park sorunu, hem toz, hem de yağışlar sonrası oluşan çamur tepkiye neden oldu.
Dükkanlar birer birer kapanıyor
Sokakta iki okul olması nedeniyle hem yaya hem de araç trafiğinde sıkıntılar yaşandığını belirten esnaf Abdurrahman Kocabıyık, toz, toprak ve kirli havadan dolayı işyerlerini açamadıklarını belirtti. Kocabıyık, "2016 yılına girdiğimizde başlayan bu çalışmalar neredeyse yılın sonuna geldi halen bitirilemedi. Vatandaş mağdur, esnaf mağdur, herkes mağdur ama çözüm üreten yok. Kaldırım, altyapı gibi çalışmalar aylardır tekrar ediyor.
Kazıyorlar kapatıyorlar tekrar kazıyorlar. Biz bir şey anlamadık yok mu bu işin mühendisi programı projesi. Benimle beraber bu sokakta 4 esnaf dükkanlarımızı satılığa çıkarttık" dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: