Reklam

CHP Bornova İlçe Danışma Kurulu büyük katılımla yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Bornova İlçe Başkanlığı Danışma Kurulu Toplantısı Bornova Belediyesi Kültür Merkezi’nde geniş bir katılımla yapıldı.

CHP Bornova İlçe Danışma Kurulu büyük katılımla yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Bornova İlçe Başkanlığı Danışma Kurulu Toplantısı Bornova Belediyesi Kültür Merkezi’nde geniş bir katılımla yapıldı.

CHP Bornova İlçe Danışma Kurulu büyük katılımla yapıldı
25 Temmuz 2019 - 09:41

Cumhuriyet Halk Partisi Bornova İlçe Başkanlığı Danışma Kurulu Toplantısı Bornova Belediyesi Kültür Merkezi’nde geniş bir katılımla yapıldı. CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’ın divan başkanlığını yaptığı toplantının açılış konuşmasını Bornova İlçe Başkanı Asım Güven yaptı. Güven, 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Bornova’da yüzde 58’e yakın oy aldıklarını belirterek, “Partimizi daha da büyütmek için çalışmaya ve Bornova Belediye Başkanımız Dr. Mustafa İduğ’a destek vermeye devam edeceğiz” dedi.
Bornova Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen CHP Bornova İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’na CHP İzmir Milletvekilleri Mahir Polat, Atila Sertel, Bedri Serter, İzmir eski Milletvekili Musa Çam ve Bornova Belediyesi eski Başkanı Olgun Atila’nın yanı sıra il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri ile çok sayıda parti üyesi katıldı.



Toplantının divan başkanlığını yapan CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, yerel seçim sonuçlarının tüm CHP’lilere ağır bir sorumluluk yüklediğini belirterek, “Bundan sonra eskisinden daha çok birlik olarak iktidar mücadelesini zaferle taçlandırmalıyız” diye konuştu.

CHP Bornova İlçe Başkanı Asım Güven de seçim sürecinde örgütün özverili bir çalışma içinde olduğunu hatırlattı. Güven, 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Bornova’da yüzde 58’e yakın oy aldıklarını belirterek, “Partimizi daha da büyütmek için çalışmaya ve Bornova Belediye Başkanımız Dr. Mustafa İduğ’a destek vermeye devam edeceğiz” dedi.



Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, seçim başarısında katkısı olan tüm partililere teşekkür ederek 5 yıllık görev süresi içinde Bornova’yı büyütmek için yapacaklarını anlattı. Bornova Belediyesi’nin bütçesinin yüzde 50’sinin devletten geldiğini hatırlatan Başkan İduğ, “Şu anda yüzde 50 devlete bağlı bir çalışma içindeyiz. Devlete olan bağımlılığı ne kadar azaltırsak CHP o kadar başarılı olacaktır. Bunun için mevcut bütçeyi etkin kaynak kullanımıyla yönetmemiz gerekiyor” dedi. Etkin kaynak kullanımını sağlamak için çeşitli önlemler aldıklarını almaya da devam edeceklerini söyleyen Başkan İduğ, “Koordinasyon müdürlüğü kurarak bütün satın almaları tek çatı altında topladık. Bu sayede yüzde 30 ile 40 arasında tasarruf elde edeceğiz. Biz bütçeyi büyüteceğiz, Bornova’yı büyüteceğiz, beraber çalıştığımız arkadaşlarımıza da güveniyoruz inanıyoruz” dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum