Reklam

CHP'de kongre ateşi yandı: İlk resmi adaylık açıklaması geldi!

CHP'de kongre süreci başlarken, CHP Çeşme İlçe Başkanı Sait Kavasoğulları ilçe başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı.

CHP'de kongre ateşi yandı: İlk resmi adaylık açıklaması geldi!

CHP'de kongre süreci başlarken, CHP Çeşme İlçe Başkanı Sait Kavasoğulları ilçe başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı.

CHP'de kongre ateşi yandı: İlk resmi adaylık açıklaması geldi!
05 Ekim 2019 - 09:04

CHP'de kongre süreci başlarken, CHP Çeşme İlçe Başkanı Sait Kavasoğulları ilçe başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı.

CHP İlçe Başkanı Sait Kavasoğulları, bugün ilçe binasında düzenlediği toplantıyla ilçe başkanlığına yeniden aday olduğunu açıklarken, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Şeniz İridere, CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Simge Dura, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer de toplantıya katılarak Kavasoğulları'na destek verdi.
260859

"Seçim sürecinde yoğun çalışarak Ekrem Oran'ın başkan seçilmesini sağladık"

Adaylık açıklaması sırasında, Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran'ın CHP İlçe Başkanı olduğu dönemde, yönetim kurulu üyesi olduğunu hatırlatarak, "8 Ekim 2018'de, belediye başkan aday adaylığı sürecinin başlamasıyla, kendisi ilçe başkanlığı görevinden istifa ederek, belediye başkan aday adayı oldu. Aynı gün, ilçe yönetimi oy çokluğu ile aldığı kararla beni ilçe başkanlığına layık gördü. İlçe başkanlığına seçildikten sonra çok önemli seçim süreci başladı. Bu süreç içerisinde, adaylık başvurularını kabul ettik. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım, kadın kollarım, gençlik kollarım, bütün aday adaylarına eşit mesafede durmak ve bütün aday adaylarımızı kucaklamak için büyük çaba ve özveri gösterdik. Bu çaba ve özverilerin sonucunda, genel merkezimizin ve il yönetimimizin de katkılarıyla belediye başkan adayımız ve meclis üyesi adaylarımız açıklandı. Ardından da yoğun bir seçim dönemi başladı. Seçim çalışmaları sürecinde, vefakar ve cesur yürekli kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve onları yönlendiren yönetim kurulumuz, Belediye Başkan Adayımız Ekrem Oran ile beraber çok yoğun seçim çalışması yaptık. Hiç girilemeyecek denilen yerlere girdik. Alınamayacak denilen mesajları aldık, verilemeyecek denilen mesajları verdik. Vatandaşlara kendimizi ve partimizi anlattık. 'Çeşme bizim sevdamız' diye yola çıkan Belediye Başkan Adayımız Ekrem Oran'ın seçilmesini örgütümüz hep birlikte sağladı" diyerek yaşanan yerel seçim süreci hakkında bilgi verdi.

"31 Mart'tan sonra birçok şey değişti"

Seçimden sonra, belediye başkanı ve meclis üyesi grubunun örgütüne sahip çıktığını belirten Kavasoğulları, "Kendileriyle son derece uyumlu çalışmaktayız: Bu çalışmalarımızın sonucunda, Çeşme'de, 31 Mart Yerel Seçimleri'nden sonra, birçok şey değişti ve birçok güzellikler yaşanmaya başladı. Ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızın, belediye hizmetlerinde gördüğü en ufak aksaklık bile kısa sürede gideriliyor" diye konuştu.

"Hizmetin devamına talibiz"

CHP Genel Merkezi'nin, yeni kongre ve kurultay sürecini başlattığını söyleyen Kavasoğulları, "Genel merkezimiz, kongre ve kurultay süreci ile iktidara yürüyüş yolunda start vermiştir. Bu iktidara yürüyüş yolunun başlangıcı olan mahalle delegeleri seçimleri, ilçe ve il kongre sürecimiz başlıyor. Bu süreçte, delege seçilecek arkadaşlarım ile beraber, Cumhuriyet Halk Partisi'ni iktidara taşımak en büyük hedefimizdir. Hiçbirimiz, hiçbir koltukta kalıcı değiliz. Ama ilçemizde seçim kazanan bir ilçe başkanı ve yönetim kurulu olarak, hizmetin devamına talibiz. Bu bağlamda, önümüzdeki ilçe kongresinde, başkanlığa yeniden aday olduğumu açıklıyorum. Yönetim kurulu, kadın kolları ve gençlik kollarının ve partililerimizin de bana destek vermesiyle, Çeşme'de çok daha güzel yerlere geleceğimize inanıyorum. Siyasetin seviyeli bir şekilde yapıldığı, insanlara el uzatıldığı, bütün dertlerin çözülmesi için bütün örgütümüzle beraber çalışacağımızın güvencesini veriyoruz. Bu süreç hepimize hayırlı uğurlu olsun" diyerek adaylığını açıkladı.