Reklam

CHP'de vekiller belediye başkanlarından şikayetçi

CHP'de vekiller belediye başkanlarından şikayetçi

CHP'de vekiller belediye başkanlarından şikayetçi
09 Ekim 2019 - 17:45

Hafta sonu Bolu Abant'ta 27'nci Dönem İkinci Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı’nı gerçekleştiren CHP'nin yeni yasama döneminde izleyeceği yol haritası masaya yatırıldı.

Milletvekilleri telefona çıkmayan belediye başkanlarından şikayetçi...

Toplantının basına kapalı bölümünde ise en büyük gündem maddesi CHP’li belediyeler oldu. Yeni seçilen belediye başkanlarına ulaşmakta sorun yaşadıklarını belirten milletvekilleri, bu nedenle örgütten gelen talepleri başkanlara iletemediklerinden şikayet ettiler.

Belediye başkanları partiye mesafe koyuyor iddiası...

Milletvekilleri, belediye başkanlarının tarafsız görünme adına CHP’ye mesafeli davrandıklarını, atamalarda CHP’lilere yer vermekten kaçınarak CHP’ye uzak insanlara yöneldiklerini de iddia etti.

Kılıçdaroğlu belediye başkanlarını hem eleştirdi hem savundu...
Milletvekillerinin belediye başkanlarına yönelik eleştirilerine karşın Kılıçdaroğlu’nun da başkanların milletvekilinin telefonuna çıkmamasının kabul edilemez olduğunu söyleyerek hak verdiği ama devamında da şunu söylediği iddia edildi:

Milletvekili sonuçta seçmenin talebi için arıyordur. Bu konuda uyarıda bulunuruz. Ama belediyelerimizi de iş konusunda sıkıştırmak doğru değil.

İnsanlara iş bulmak yerel yönetimlerden önce merkezi hükümetin görevidir. Bu nu da hesaba katmalıyız.


YORUMLAR

  • 0 Yorum